Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ben şahidim...beslenme kötü ..maddi kriz dexterr i de vurdu..
arkadaşlar dexterr la aynı salonda çalışıyoruz,bize okadar yardımı olduki anlatamam.o artık bizim senseyimiz
ama bide madalyonun öbür tarafı var,salonda bi kaç kendini bilmez eleman (hoclar bile)yok ben böle şişmek istemiyom,yok öle olmasın şöle olmasın,sen kaç kilo kaldıryosun,nezamandan beri yapıyosun vs vs..sorularıyla bırakmıyolar adam idman yapsın..şeytan dio bitana kapat ağızlarına..ama dexterr bi sporcuya yakışına yapıyo ve herkesin sorusunu cevaplıyo,mütavazi bi insan ..kendisine bize yaptığı iyliklerden dolayı teşşekür ediyorum...sen bizim şapiyonumussun![]()
ben şahidim...beslenme kötü ..maddi kriz dexterr i de vurdu..
arkadaşlar dexterr la aynı salonda çalışıyoruz,bize okadar yardımı olduki anlatamam.o artık bizim senseyimiz
ama bide madalyonun öbür tarafı var,salonda bi kaç kendini bilmez eleman (hoclar bile)yok ben böle şişmek istemiyom,yok öle olmasın şöle olmasın,sen kaç kilo kaldıryosun,nezamandan beri yapıyosun vs vs..sorularıyla bırakmıyolar adam idman yapsın..şeytan dio bitana kapat ağızlarına..ama dexterr bi sporcuya yakışına yapıyo ve herkesin sorusunu cevaplıyo,mütavazi bi insan ..kendisine bize yaptığı iyliklerden dolayı teşşekür ediyorum...sen bizim şapiyonumussun![]()
Omuzlar süpermiş ya.. :shock: