• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

dexterrr yeni resimler

Ekim de dünya şamp. milli takım secmelerine girmeyi dusunuyorum tekrar ama bakalım duruma gore... nisan daki yarısmayıda izlemeye gidecegim izmir veya antalyada olursa..

dexter günlük kaç kalori alıyorsun...beslenme programın nasıl...bu konuda biraz bilgi paylaşa bilir misin? bu arada gayet iyi gidiyorsun. bu seferki bulk halinde fazla yağlanmamışsın...

işte yarışma definisyonunun faydası bu. ardından girilen bulk çok temiz ilerliyor. dexterrr çok iyi yoldasın. son halinin farklı açılardan da fotoğraflarını eklersen daha iyi yorumlanır.

arkadaslar yorum yazan herkese tesekkur ederim.. bu donem kotu besleniyorum maddi problemlerden dolayı.. tas catlasın gunde yaklasık 120g. protein alabiliyorum.. karbonhidrat olarak ise yaklasık 200g. makarna yiyorum.. yakın zamanda farklı açılardanda fotoğraflarımı siteye ekleyecegim.. herkese iyi antremanlar.. dumbelllls

Son düzenleme:
ben şahidim...beslenme kötü ..maddi kriz dexterr i de vurdu..
arkadaşlar dexterr la aynı salonda çalışıyoruz,bize okadar yardımı olduki anlatamam.o artık bizim senseyimiz :D
ama bide madalyonun öbür tarafı var,salonda bi kaç kendini bilmez eleman (hoclar bile)yok ben böle şişmek istemiyom,yok öle olmasın şöle olmasın,sen kaç kilo kaldıryosun,nezamandan beri yapıyosun vs vs..sorularıyla bırakmıyolar adam idman yapsın..şeytan dio bitana kapat ağızlarına..ama dexterr bi sporcuya yakışına yapıyo ve herkesin sorusunu cevaplıyo,mütavazi bi insan ..kendisine bize yaptığı iyliklerden dolayı teşşekür ediyorum...sen bizim şapiyonumussun ;)

arkadaşlar dexterr la aynı salonda çalışıyoruz,bize okadar yardımı olduki anlatamam.o artık bizim senseyimiz :D
ama bide madalyonun öbür tarafı var,salonda bi kaç kendini bilmez eleman (hoclar bile)yok ben böle şişmek istemiyom,yok öle olmasın şöle olmasın,sen kaç kilo kaldıryosun,nezamandan beri yapıyosun vs vs..sorularıyla bırakmıyolar adam idman yapsın..şeytan dio bitana kapat ağızlarına..ama dexterr bi sporcuya yakışına yapıyo ve herkesin sorusunu cevaplıyo,mütavazi bi insan ..kendisine bize yaptığı iyliklerden dolayı teşşekür ediyorum...sen bizim şapiyonumussun ;)

dostum bir yardımım olduysa size ne mutlu bana ;) bu arada triceps lerim hala seninki gibi olmadılar kafayı yemek üzereyim acilen diyet yapmam lazım :evil:

bak yine mütevazilik yaptın ;)
senin sayende bizde bişeye benziycez inşallah...
bulk halin buysa define halini merakla bekliyorum

mide için genelde crunch, hanging knee raises, barfikste ayakları kaldırma ve rotatory machine (oblikler için) yapıyorum en az 16 tekrar yapmaya calisiyorum 3 setten..

dexter, önceki bulk döneminde gözüme çarpan bir nokta vardı: biraz fazla ölçü kaybederek definasyon yapmıştın..amacın sikletten öte, iyice kurumaktı sanırım..ama Schwarzxxl ın dedigi gibi yarışma sonrası gelen sıkı kuruluk sayesinde, çok daha kontrollü bir bulk dönemi geçiriyorsun..bana sorarsan, definasyonunda hareketlerdeki tekrarlarını çok yüksek tutma bu sefer, detaylar zaten bu noktadan sonra daha kolay cıkacaktır, ama bu detayları taşıyan iyi bir kütlede lazım aynı zamanda..daha orta derecede seni biraz zorlayan kilolar olmalı..sen zaten işini biliyorsun ve anatomini iyi tanıyorsun..ama yinede ufak bir öneri olarak, fazla tekrarlarla definasyonu artırıp, dolu görünümü kaybetme derim..definasyon da olsa, kütle kaybını ayakta tutan hareketlere yer vererek bu kaybı da minimuma indirebilirsin..bunlar senin daha yetenekli oldugun hareketler olabilir, böylece daha agır basarak kütleni rahatlıkla ayakta tutabilirsin..ben yükske tekrarla definasyon çizgisinin tam olacagına hiçbir zaman inanmadım, bu iş tamamen beslenme düzeniyle alakalı bana göre..bu yüzden antrenmanda yüksek tekrarlarla laktik asit birikimine neden olup, doluluk kaybetme ihtimalinden ötürü bunları söylüyorum..

bu sefer daha iyi bir başarı yakalayacaksın diye düşünüyorum..inşallah maddi sıkıntılarını bir an önce atlatırsın..şansın bol olsun.

Biliyorsunuz ülkemizde vg'ye başlayan herkese çevreden gelen ilk tepki çok şişme, ilaç kullanma (protein tozu dahil), vg cilerin vücudu hiç güzel olmuyor gibi sözler olur :) Tabi bu birazda profesyonel vg zihniyetinin ülkemizde yerleşmediğini gösteriyor. Vg ye başlayan kişilerin büyük bir kısmı kısa sürede gelişme ümidiyle taşıyor ancak birkaç ay sonra pes ediyorlar. Bu işin uzun ve disiplinli çalışma gerektirdiğini herkes öğrenmeli artık. En azından emeğe saygı göstermek lazım.

''D.Wolf '' onerini dikkate alacagım bir dahaki yarisma diyetinde.. ''QYPCHAQ'', haftanın 5-6 gunu antreman yapıyorum su an haftada 5 kez karın calısıyorum..

7 Nisan 2009 - Doğum günümde antremanda iken çekilmiş bir foto :)

Doğum günümde antremanda iken çekilmiş bir foto :)

dumbelllls

dexter sen once bulk halinde boyle sekilli durmuydun..iste bu sporun guzelligi burda.bir kere bile definasyona gidilip vucut yaglardan kurtulunca daha sonra bulk bile guzel oluyor ve sekilli gelisiyor kaslar

Back
Yukarı