Devlet Bahçeli gafları :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman kalsın boşver :) eğlence olsun diye açtım konuyu siyaseti hiç karıştırmayalım :D

Guzelmıs saolasın :D

Tayyip'in kendisi yalan zaten:)

Siyasete tam girmeyelim ama dikkatli izlerseniz tayyip sadece kukla obama'da aynı şekilde birçok ülke liderinin toplantısına baktığımız zaman hepsinin haraketleri konuşması mimiklere kadar aynı bu da bana göre demek oluyor ki hepsi aynı eğitimi almış ve şuan başa geçirilmiş kişiler gerçekten tesadüf değil..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:18 ----------

Koskoca ülkenin başbakanına ( iyi ya da kötü ) Tayyip diye hitap edilmesi üzücü olmuş.

Bu arada demeden edemeyeceğim Teröriste Sayın, Şehid'e Kelle, Köylüye ananı da al git diyen kişilere başbakan demem ben..

Arkadaşlar burası saygın bir site ve herks tarafından görülebilen bir internet ortamı.Lütfen gıyabında konuşulan kişilere hakaretten kaçınalım.Zira hukuki sorumluluk bile doğabiler.Saygılar.

Siyasetin s'sini bilmeyen 12 yaşındaki çocuğun da espri konusunu siyasete çekip yorum yapması komik.

12 yaşında olsamda elbet bilgilerim var.Ve bugüne kadar yazdığın mesajlarındaki üslubun 0.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:43 ----------

Algılamanda veya gözlerinde bi problem mi var ?

Ben AxiboY adlı üyenin yorumuna yorum yazdım.Gözlerinde problem olan sensin belli olduğu gibi.

12 yaşında olsamda elbet bilgilerim var.Ve bugüne kadar yazdığın mesajlarındaki üslubun 0.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:43 ----------

Ben AxiboY adlı üyenin yorumuna yorum yazdım.Gözlerinde problem olan sensin belli olduğu gibi.

Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanına Tayyip diye hitap eden çocuğa laf ederken üslubuma dikkat etmem ben.Siyasi görüşlerimizin ne olduğu umrumda değil fakat böyle saygısızlık yapıp değersizleştirilmeye çalışılması doğru değil.

Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanına Tayyip diye hitap eden çocuğa laf ederken üslubuma dikkat etmem ben.Siyasi görüşlerimizin ne olduğu umrumda değil fakat böyle saygısızlık yapıp değersizleştirilmeye çalışılması doğru değil.

saygısızlık yapmış olabilirim,Doğru.

Ancak ben saygı duymadığım insanların makamları ve mevkileriyle isimlerini söylemem.

Ve değersizleştirmek ile alakası yok.Birçok kişi onun nasıl biri olduğunu biliyor.

Herkeze iyi akşamlar.Konuyu çok büyütmeyelim.Yoksa forumdaki insanların birbirlerine saygısı kalmıyor!

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- Forum Kurallarına Uymayan İçerik
Kural Maddesi :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı