Son zamanlarda D vitaminini baya araştırmaya başladım. Aslında bir vitamin değil bir hormon ve nerdeyse bütün hücrelerimzde işlevi büyük kas büyümesi ve kas performansıda buna dahil. Bir çok yapılan araştrmadada anlaşılmış ki uzun vadede testesteron üzerinde etkileride çok büyük (özellikle d vitamini eksik düzeylerdeyse ) ki eminim türkiyede çoğü kişide bence tam anlamıyla yeterli seviyede olmayan bir vitamin. bende ölçtürdüm benimde yeterli çıkmadı 20 çıktı normal değeri 30 ile 100 arasında olmalı. Ama araştrımalarım sonucu bu aralığın geçilmesinde bir sorun olmayacağı sonucuna vardım. Hatta 400 e kadar çıkarılabilir deniyor. Canan Karatay kendiside söyledi. yüksekliğinden korkmayın öyle sanıldığı gibi o kadar toksit değil diyor. kendisinin 150 civarlarınad başka bir tanıdığının 400 civarında d vitamini değeri olduğunu bir probleminin olmadığı söylenyor. Yani bir nebze yüksekliğinden korkmamaız gerektiğini söyledi. Bana doktor 2 tane devit ampul verdi 15 gün arayla kullanıcam ama bidaha kullanmıycam. Ama ben bunu bana zarar vermiycek şekilde kullanabildiğim en yüksek düzeyde kullanmak istiyorum. sürekli olrak hayatımda olmasını istiyorum.
Devit 3 300.000 ı.u değerinde yüksek bir miktarda d vitamini değeri taşıyor. Günük 4000 ı.u bazı araştrmalar ise 10.000 ı.u ya kadar alınabeleceğini okudum. Benimde d vitamini düzeyim zirvelerde 400 değerlerinde olması için bu ampulu sürekli olrak hangi aralıklarla ve hangi dozda almalıyım mesela 15 günde bir yarım ampul mu ayda 1 yarım ampul mu ayda bir ampul mu yoksa 2 ayda 1 ampul mu. Nasıl kullanıcağıma karar veremedim.[DOUBLEPOST=1503319549][/DOUBLEPOST]
4:30 dan sonra izleyin. Normalde bu kadını protein tozu muhabbetinden beri sevmezdim. Ama bu kadar pinpirikli bir kadın yüksekliğinden korkmayın demesi bana inandırıcı geldi. Çünkü o kadar kişiyi bu tehlikeye atacağını sanmıyorum[DOUBLEPOST=1503319788][/DOUBLEPOST]
Bunuda 1:20 den sonra izlermisiniz
Devit 3 300.000 ı.u değerinde yüksek bir miktarda d vitamini değeri taşıyor. Günük 4000 ı.u bazı araştrmalar ise 10.000 ı.u ya kadar alınabeleceğini okudum. Benimde d vitamini düzeyim zirvelerde 400 değerlerinde olması için bu ampulu sürekli olrak hangi aralıklarla ve hangi dozda almalıyım mesela 15 günde bir yarım ampul mu ayda 1 yarım ampul mu ayda bir ampul mu yoksa 2 ayda 1 ampul mu. Nasıl kullanıcağıma karar veremedim.[DOUBLEPOST=1503319549][/DOUBLEPOST]
4:30 dan sonra izleyin. Normalde bu kadını protein tozu muhabbetinden beri sevmezdim. Ama bu kadar pinpirikli bir kadın yüksekliğinden korkmayın demesi bana inandırıcı geldi. Çünkü o kadar kişiyi bu tehlikeye atacağını sanmıyorum[DOUBLEPOST=1503319788][/DOUBLEPOST]
Bunuda 1:20 den sonra izlermisiniz
Son düzenleme: