Devamlılık Hakkında

Merhabalar, yaşım 17. Kilom 79 ve boyum 1.92 yaklaşık. Sorum şu; 3 yıldır bodybuilding ve fitness yapıyorum lakin okul zamanı hiç gidemiyorum yani 3 yazdır yapıyorum sadece. Okul zamanları bırakıyorum. Bildiğim üzere bu sporda devamlılık en önemli konulardan biri ve benim yaptığım şey epey kafamı kurcalamaya başladı. Güçlendiğimi hissediyorum ve biliyorum fakat büyük ihtimalle eylül sonu gibi bırakacağım yeniden. Bu yaptığım ne derece doğru, çalışmalarım boşa gidiyor mu? Sizce her yıl 3-4 ay yapmanın bir manası var mı? Bırakmak istemiyorum çünkü kendimi zorlamayı, ağırlık altına girmeyi seviyorum fakat okulum çok yoğun. Teşekkürler şimdiden.

Çok gelişme göremezsin ama şu yönden bakabiliriz hiç yapmayan birine göre avantajlı konumdasınız. Tavsiye günde 1 saat ayırabiliyorsanız salon hocanızla konuşun program isteyin derim. Eğer böyle bir şansınız yoksa ise evde egzersizler ile sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz. Beslenmenizi salmayın. Asıl mesele bu sporda süreklilik, disiplin bu şekilde bir ilerleme görmeniz mümkün görünmüyor iyi forumlar.

Ben de 4 yazdır yapıyorum bu sporu her Eylül bırakıyorum. Bütün emeklerim sene içinde çöp oluyor. Bu sene bırakmıcam salona devam

Kardeşim sana birşey deyimmi bende senii gibiydim bi zamanlar ama birden kafama dank etti dedimki günü 20 saat olarak al ve sen sabah kalkıp okula gitsen en geç 5 te gelsen ondan sonra geriye 7 saat zamanın kalır bu 7 saatin sadece 1 saati spor ya televizyon izleme bilgisayar oynama veya herhangi bieşeyinde kısıp en kötü 40 dk spora zaman bulabilirsin bence tabi bu benim fikrim senini işlerin felan nasıl onu bilmiyorum bence bunu bi düşün

Back
Yukarı