Bu sporu daha önceden aralıklarla toplam 6 ay yaptım ama küçük ve bilinçsiz olduğum için pek bir yararı dokunmadı.
Boy:190cm
Kilo:74
Kol Soğuk:32cm
Bu fotoğrafları koymadan önce spora başlayalı 1 ay oldu ve bu sefer yaza kadar devam ettirme niyetindeyim, yani en az 8 ay gitmek niyetindeyim. Bu spordaki amacım sizin de söyleyeceğiniz üzere kilo alıp, boyuma yakışan sağlam ve define bir vücut elde etmek. Yağ oranımı bilmiyorum ama vücudumda yağ var diyebileceğim bir yer yok. Benim merak ettiğim şeyler
1) eksik bölgelerim neler?
2) bana önerebileceğiniz sağlam weight gainer varmı?
3) yaza kadar yani 8 ay yağsız olarak gösterdiğim gelişmenin sonuçları nasıl olur,tahmininiz varmı?
4) ve tabiki kişisel yorumlarınız...
Kırıcı olmadıktan sonra olumlu ve ya olumsuz her eleştiriye açığım, saygılar.
Boy:190cm
Kilo:74
Kol Soğuk:32cm
Bu fotoğrafları koymadan önce spora başlayalı 1 ay oldu ve bu sefer yaza kadar devam ettirme niyetindeyim, yani en az 8 ay gitmek niyetindeyim. Bu spordaki amacım sizin de söyleyeceğiniz üzere kilo alıp, boyuma yakışan sağlam ve define bir vücut elde etmek. Yağ oranımı bilmiyorum ama vücudumda yağ var diyebileceğim bir yer yok. Benim merak ettiğim şeyler
1) eksik bölgelerim neler?
2) bana önerebileceğiniz sağlam weight gainer varmı?
3) yaza kadar yani 8 ay yağsız olarak gösterdiğim gelişmenin sonuçları nasıl olur,tahmininiz varmı?
4) ve tabiki kişisel yorumlarınız...
Kırıcı olmadıktan sonra olumlu ve ya olumsuz her eleştiriye açığım, saygılar.