estetik fenomen
Üye
Süzgeçle süzersin, kalan yağ da kalsın. Sıfır yağ tüketmek doğru bir şey değildir. Aldığın yağ da trans yağ olmadığından korkuya da gerek yok...
Eskişehir'de yaşayan ya da okuyan var mı aranızda bilmiyorum ama Özbesin diye bir alışveriş merkezi var. Ben İzmirliyim, ama İzmir'de hiç duymadım buranın adını. Tonton marka ton balığı satılıyor3x160 gr fiyatı da 4 lira. 2 alana bir bedava şeklinde 3'lü bir paket yapmışlar. Geçenlerde denemek amaçlı bir tane aldım ve beğendim. Şimdi ise resmen stokladım
Rafı boşalttım desem yeri. Adamlar da şaşırdı bu ne yapıyor diye merakla bakıyolardı
Eskişehir'de olan varsa tavsiye ederim.
arkadaşlar derya ton balığının 4 farklı çeşiti var.ayçiçekyağlı-zeytinyağlı-domates soslu ve mısırlı olmak üzere.ne hikmettir ki,4'ünün de besin değerleri farklı.mesela ayçiçekyağlısının 100 gramında 24 gr protein varken,domates soslusunun 100 gramında 12 gr protein var gözüküyor. kafam karıştı. nasıl olabiliyor ki böyle bir şey? cevaplarsanız sevinirim.
Ya arkadaşlar gerçekten bu
Bimsporcuları seviyormu ne. çok güzel ve ucuz ürünler getiriyor.
bende kulanıyorum yağını çok süzmem idman öncesi yerim hem enerjim full oluyor hem protein full![]()