Deri sarkması ve yağ fazlası sorunum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ykrac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ykrac

Üye
Merhabalar, Ben eskiden yüzücüydüm bıraktığımda 100 kilolara kadar çıktım ve ardından tekrar 6 ayda spor yapmadan 25 kilo gibi fazla bi kilo verdim. Bunun üstünden 2 yıl geçiyor gerek dersler gerek başka şeylerden dolayı vücudumu düzeltmek için zaman bulamadım ama artık bu beni rahatsız etmeye başladı. Forumu 1 aydır düzenli olarak takip ederek ne yapmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum, forumda da yüzlerce konu okudum belki ama benim gibi bir şeyle karşılaşan birini henüz göremedim. Vücudumda oldukça fazla şekilde deri fazlalığı var ve bunlar lastik gibi. Yaklaşık 1 aydır yüzüyorum hemde her gün, diyet yapıyorum; yağlı bir şey ağzıma koymuyorum, fitness yapıyorum ama derilerim toplanmıyor bir türlü. Bana yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum. Vücudumun fotoğrafları;

http://m1306.hizliresim.com/1b/5/ntk0x.jpg
http://j1306.hizliresim.com/1b/5/ntk12.jpg
http://j1306.hizliresim.com/1b/5/ntk1l.png
Hızlı Resim | Yükleme Bilgilendirme
http://m1306.hizliresim.com/1b/5/ntk28.png

Bir kaç gün önce Animal Cuts aldım, ek besin olarak optimum gold standard whey protein kullanıyorum 5 günden beri. Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Günde yarım saat bisiklet sürüyorum, yaklaşık 1 saat ağırlık çalışıyorum, 2 saatte yüzüyorum. Vücudum kaslanmaya başlamasına rağmen derilerim sıkılaşmıyor. Bu tempoda daha ne kadar gitmem gerek? Tavsiyeleriniz nelerdir? Ek olarak yapmam gereken şeyler neler olabilir?

Vücudundaki yağ oranı %10'un altına inene kadar devam etmelisin,vücuttan yağ atıldıkca deri vücudda sıkılaşmaya başlar.Karın hareketlerini de aksatmazsan karnının sıkılaşacağına inanıyorum.Benimde ayni sorunum var ayni şeyleri bende yaşıyorum bu söylediklerimi yaptığın sürece gerekli olan tek şey zaman.Deneyimlediğim kadarıyla bildiklerim bunlar,benden daha bilgili insanlar daha açıklayıcı yazacaktır muhakkak ki onlardan bende yararlanırım.

hızlı kilo vermek=deri sarkması
hızlı kilo vermeye devam etmek=derisarkması*2
düzelmesi konusunda kesin bir bilgim yok ancak çok zaman sonra deri kendini toparlar diye düşünmekteyim

Teşekkürler yorumlarınız için, her gün ABS çalışıyorum.Ayaktayken çok fazla sorunlu gözükmüyor vücudum ama oturunca her şey terse gidiyor 75 kg olmama rağmen sanki 100 kiloymuş gibi oluyorum. Diğer arkadaşların yorumlarını da alabilirsem çok sevinirim.

Selam,

Ne yazıkki deri sarkması için tek çözüm ameliyat. Belki sporla çok az bir toparlama olur ama kesinlikle sarkmanın tamamını yok etmek mümkün değil.

Spora devam etmeni mutlaka tavsiye ederim. Bu tempoda ne kadar demişsin? Bunu özel şarlarına göre kendin ayarlaman gerek. Ameliyet bile olacak olsan yağ oranını belirli bir sevyeye indirdikten sonra olmanı tavsiye ederim.

Selamlar

deri sarkmasını nedeni hızlı kilo verme sonucu derinin vücuda hızlı adapte olamama sorunudur. Ameliyat tek çözümdür denemez, yağ oranını azalttıkça ve en önemlisi mekik vs karın hareketleriyle bu sorun çözülecektir. Birazcık zaman..

Ameliyat düşünmüyordum ama sadece sporla derimi tamamen sıkılaştırmam kesinlikle imkansız mı? Eğer imkansızsa tek çözüm ameliyat gibi görünüyor. Yaklaşık 1 ay daha bu tempoda devam edip yağ oranımı %10 un altına çekicem dediğiniz gibi deri hala bu şekilde kalırsa hastane yolları taştan :( Kilo vereceklere en büyük tavsiyem sporsuz ve hızlı kilo vermek gibi bi hata yapmamaları olur, bu durumun yarattığı psikoloji gerçekten kötü.

bence öyle 1 ayda ameliyat vs düşünme
yıllar sonra bile geçecekse doğal olarak vucudunun kendini toparlamasını bekle
tabi karar senin

Ameliyat düşünmüyordum ama sadece sporla derimi tamamen sıkılaştırmam kesinlikle imkansız mı? Eğer imkansızsa tek çözüm ameliyat gibi görünüyor. Yaklaşık 1 ay daha bu tempoda devam edip yağ oranımı %10 un altına çekicem dediğiniz gibi deri hala bu şekilde kalırsa hastane yolları taştan :( Kilo vereceklere en büyük tavsiyem sporsuz ve hızlı kilo vermek gibi bi hata yapmamaları olur, bu durumun yarattığı psikoloji gerçekten kötü.

Sen yinede bir doktora sor. Ama %100 eminim. Başka çaresi ne yazıkkı yok!!!

Yanlış bilgilendirmeler yapılıyor,deneyimleyip görmeden konuşuyorsunuz.Ben deneyimleyip gördüm ve deri sarkması tamamen toparlanır!!! ama zaman zaman zaman! ve beslenme ve diyet ;)

Tuzu kesmemeni öneririm. Lakin şişme hissedebilirsin ama tuzu aniden kesmenin deri altından hızlı su attığını bunuda ani su kayıplarında deri çatlakları ve sarkmalara yol açabileceğini biliyoruz. Özellikle vücudun dehidrasyona uğrayabilir. Eğer bu tip durumun varsa günde 3-5 gr tuz ilave etmeni tavsiye ederim ( Çok su içmen gerek )

Tuz alımı sıfırlanırsa mineral kayıplarıda çok olacaktır. Ayrıca tuzu her yiyecekten karşılıyor olmak bunun sana yettiği anlamına gelmeyebilir.

Merhabalar, Ben eskiden yüzücüydüm bıraktığımda 100 kilolara kadar çıktım ve ardından tekrar 6 ayda spor yapmadan 25 kilo gibi fazla bi kilo verdim. Bunun üstünden 2 yıl geçiyor gerek dersler gerek başka şeylerden dolayı vücudumu düzeltmek için zaman bulamadım ama artık bu beni rahatsız etmeye başladı. Forumu 1 aydır düzenli olarak takip ederek ne yapmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum, forumda da yüzlerce konu okudum belki ama benim gibi bir şeyle karşılaşan birini henüz göremedim. Vücudumda oldukça fazla şekilde deri fazlalığı var ve bunlar lastik gibi. Yaklaşık 1 aydır yüzüyorum hemde her gün, diyet yapıyorum; yağlı bir şey ağzıma koymuyorum, fitness yapıyorum ama derilerim toplanmıyor bir türlü. Bana yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum. Vücudumun fotoğrafları;

http://m1306.hizliresim.com/1b/5/ntk0x.jpg
http://j1306.hizliresim.com/1b/5/ntk12.jpg
http://j1306.hizliresim.com/1b/5/ntk1l.png
Hızlı Resim | Yükleme Bilgilendirme
http://m1306.hizliresim.com/1b/5/ntk28.png

Bir kaç gün önce Animal Cuts aldım, ek besin olarak optimum gold standard whey protein kullanıyorum 5 günden beri. Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Günde yarım saat bisiklet sürüyorum, yaklaşık 1 saat ağırlık çalışıyorum, 2 saatte yüzüyorum. Vücudum kaslanmaya başlamasına rağmen derilerim sıkılaşmıyor. Bu tempoda daha ne kadar gitmem gerek? Tavsiyeleriniz nelerdir? Ek olarak yapmam gereken şeyler neler olabilir?

elde olanı güçlendireceksin fotograftan görünüyorki alt kaslarda sarkma var buda düzelmesi çok zor kendimden örnek vereyim 90 kiloydyum şuan 178-179 arası boyum var kilom 73-74 aynı sorun bendede var hergünde 200 cal koşuyorum yarım saat bisiklete biniyorum tam 2 senedir bu tempodayım en ağır diyeti ugluyorum iş işten geçmiş bikere alındımı ordaki yağ gitmez vücüdün aşırı zayıflması lazım en son yakacak yer orası çünkü ve senin deri sarkması dedigin şeyler yağ aslında altında yağlar sarkıyo yağları eritmen lazım buda çok uzun yıllar sürer neyse azimle devam et bench_O

Yanlış bilgilendirmeler yapılıyor,deneyimleyip görmeden konuşuyorsunuz.Ben deneyimleyip gördüm ve deri sarkması tamamen toparlanır!!! ama zaman zaman zaman! ve beslenme ve diyet ;)

Evet, yanlış bilgilendiriyorum!!!

Bu yanlış bilgininde halen arkasındayım. Deri sarkmasının ameliyat dışında tedavisi yok!

Bunu istediğin doktora sorabilirsin.

Ama sen şahsen bir yöntem bulduysan o zaman diyecek bir lafım yok.Sadece tebrik edebilirim.

Selamlar

Deri sarkması spor ile diyet ile geçecek bir şey değil. Yağ fazlası ile karıştırıyor bazı arkadaşlar. Çok hızlı kilo kaybeden insanlarda oluyor. Sıkı kot giyince yanlardan yağ çıkması gibi birşey değil bu.

Aynı şekilde deri çatlakları da öyledir. Sadece lazer tedavi gibi yöntemlerle geçebiliyor. Hatta o bile kesin çözüm olmuyor.

Bu konularda doktor ile görüşmek gerek. En doğru ve güncel tedavi yöntemini ancak konusunda uzman doktorlar sunabilir.

Ben anlamadım şimdi Ameliyat mı olmak lazımdır, nedir ?

başından geçen biisi ben yaşadım zamanla geçer diyor diğer arkadaşlar geçmez diyor
benimde kafam kaıştı
bi işin 2 doğrusu olmaz

Son defa yazıyorum,bende 110 kilodan 77 kiloya 3 ayda düştüm.Bendede deri sarkması oldu ama deri altından yağ tamamen olmasada %10 yağ oranı altına düştüğünde deri kendisini 5-6 ay içerisinde toparlıyor,inanmayan olursa kime isterse sorsun beni bağlamaz ben deneyimlerimi paylaşıyorum.

bence tabiki doğru söylüyorsun ama sen yinede fotoların varsa paylaşta senin durumunda olan insanlara umut ışığı ol

elde olanı güçlendireceksin fotograftan görünüyorki alt kaslarda sarkma var buda düzelmesi çok zor kendimden örnek vereyim 90 kiloydyum şuan 178-179 arası boyum var kilom 73-74 aynı sorun bendede var hergünde 200 cal koşuyorum yarım saat bisiklete biniyorum tam 2 senedir bu tempodayım en ağır diyeti ugluyorum iş işten geçmiş bikere alındımı ordaki yağ gitmez vücüdün aşırı zayıflması lazım en son yakacak yer orası çünkü ve senin deri sarkması dedigin şeyler yağ aslında altında yağlar sarkıyo yağları eritmen lazım buda çok uzun yıllar sürer neyse azimle devam et bench_O
bence çok fazla karamsar konuşmuşsun u şekilde insanları spordan soğutursunuz cümleleri daha dikkatli seçerek bir şeyler aktarın bence

Back
Yukarı