Deri sarkması için ne yapmam gerekir ?

Selam arkadaşlar geçen yaz 111 kiloydum yaklaşık 1 yıl içerisinde 30 kilo verdim.Göğüs'de ve karında sarkıklar oluştu.Yaklaşık 6 aydır fitness a gidiyorum.Şuan 81 kiloyum ama alt karınımda yani göbeğimde aşırı bir sarkma oldu.Üst karın kaslarım belli oluyor ama bir türlü alt karını eritemedim çözümler nelerdir ?

Bıçak altına yatabilirsin ya da en iyisi sporuna devam edip derinin adaptasyonuna zaman tanımalısın ki bu yıllar alacak bir süreç.

Bıçak altına yatabilirsin ya da en iyisi sporuna devam edip derinin adaptasyonuna zaman tanımalısın ki bu yıllar alacak bir süreç.
Bıçak altına yatmam yatmakta istemem :D Spora ağırlıkla devam ediyorum cardio yapmıyorum.Bana antreman hocam bca,protein tozu,glutamin ve l-carnatine önerdi sence kullanmalımıyım bu işlerden anlıyosan bi yardım :D

Bıçak altına yatmam yatmakta istemem :D Spora ağırlıkla devam ediyorum cardio yapmıyorum.Bana antreman hocam bca,protein tozu,glutamin ve l-carnatine önerdi sence kullanmalımıyım bu işlerden anlıyosan bi yardım :D
bence de ameliyata gerek yok.supplement konusuna hiç girmeyelim çünkü sayfalarca tartışıldı ve kesin bir şey söylemek zor. benim kullandığım sadece multivitamin takviyesi kreatin ve protein tozudur diğerlerine para vermem

Back
Yukarı