Deri çatlağı ilerler mi

sdfg

Üye
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık olarak 1 seneye yakındır vücut geliştiriyorum.Yazın gelmesiyle beraber ramazandı, halsizlikti derken spor yapmayı aksattım, hatta 3-4 haftaya yakın ara verdim.Geçenlerde Youtube'dan bir video izledim ve bi anda gelen istekle spor yapmaya başladım önce 50 kere ip atladım, sonra bara 10 kilo ağırlık taktım ayakta bir kaç kez kaldırdım indirdim.Daha sonra bir 10 kilo daha taktım bar ile birlikte yaklaşık 25 kilo oldu ağırlık yattım ve bench press yaptım 2 set yaptım 15 tekrar sonra aynanın önünden geçerken kolumla koltuk altım arasında bir kızarıklık gördüm ilk defa başıma böyle birşey geldiği için korktum sonra biraz araştırdım ve vücut geliştirenlerde böyle şeylerin olduğunu vs. okudum.İlk olduğunda oraya buz felan koydum.Sanırım derim çatladı benim merak ettiğim şey ise bu çatlaklar ilerler mi ? ilerlememesi için ne yapmalıyım ?
Birde ek olarak olayın olduğu günde dahil 2-3 gündür su tüketimim azalmıştı.Yani günde 1-2 bardak su 3-4 bardak çay içiyordum.Birde omuzlarımda sürekli bir kaşıntı var.

Back
Yukarı