Derdime çare bulabilir miyim Arkadaşlar bi el atın buyrun içeri ?

Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay sonra mülakata gidecegim ve hic barfiks cekemiyorum barfiks demirim ve 2 adet 10 ar kglık dambıllarım var sizden ricam ne yapmalıyım 7-8 tane barfiks çekmem gerekiyor biraz kilom fazla ama hergün koşuya gidiyorum yardımlarınz için şimdiden teşekkürler iyi çalısmalar..

Boy Kilo kac?
Barfix de sabirli olucaksin,bugün yarim yarim bikactane yarin tam birtane öbürgün bir daha diyerek artirabilirsin barfix sayisini sabirli olup her gün üstünde durucaksin,bir ay sonra dedigin sayilara ulasirsin,belkide bikac haftada.

Yaklaşık 6 aydır sporla uğraşıyorum salona da gidiyorum boy 1.78 kilo 88 arkadaşlar araştırıyorum salondaki hoca bicesps sırt ve arka kol çalısmalısın dedi kilom fazla ama kollarımda fena degil.

Yaklaşık 6 aydır sporla uğraşıyorum salona da gidiyorum boy 1.78 kilo 88 arkadaşlar araştırıyorum salondaki hoca bicesps sırt ve arka kol çalısmalısın dedi kilom fazla ama kollarımda fena degil.
Barfix zaten bu yazdigin bütün bölgeleri calistirir,yilmadan yarim yarimda olsa yap zamanla cogalicaktir.

1.5 Ayda çok fazla bişey değişmez . En fazla üç tane çekiyorsan beşe altıya çıkartabilirsin. Oda altyapın varsa tabi. Kas hafızası olan kişilerde geri dönüşler daha hızlı oluyor. Sıfırdan çalışanlar için bu süreç dahada uzar.

Ne mülakatına gideceksin?

Back
Yukarı