Depper STRONGLIFTS 5X5 antrenman günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan depper
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

depper

Üye
Merhabalar.
Uzun zamandır okuyup uygulayamayan bir kişiydim . Ama artık duzenli bir şekilde başlamaya kararlarıyım kendimce en uygun programı buldum . İşte programım.

Program A
Squad 5x5
Bench Press 5x5
Barbell Row. 5x5

Program B
Squad 5x5
Over-head Pr 5x5
DeadLift 1x5

Bu programı haftada 3 gün aralarinda birer gun A-B şeklinde yapacağım . Ust vucut hareketlerinde 2.5 alt vucutta 5 kg artis yapilacak .

Bugun ilk antrenmanımı yaptım . Pek , hatta hic zorlanmadim . Programda 1 mx ini bilmeyenlere kaba taslak bir kilo vermisler onu uyguladim ama tatmin etmedi sizinde fikrinizi alirsam güzel olur .

Bu arada
Kilom 86
Boy 1.75
Yaş. 20

Squad 5x5 -20 kg
Bench Press 5x5 -20 kg
Barbell Row 5x5 -30 kg

İlk antrenman da zorlamamıştım ama ilk antrenmanim olduğu için ertesi gün bacaklarda ağrı vardı. Akşam halısaha maçı vardı . B7 sabah kalktığımda ağrılar yine hafiften vardı ama sadece bacaklarda. Antrenmanda azda olsa hissettim ağırlıkları.

Squad - 5x5 - 23 kg
OH Press - 5x5 - 20 kg
DeadLift - 1x6 - 40 kg

İlk antrenmanlarim daha oncesinde antrenman gecmisim yok sayilir haftada 5 kg artis yapiyorum yinede az mi ?

Bugünde antrenman çok zorlamadı . Ama beslenme düzenim yok onu oturtmam lazim. Uyku da ayrıca büyük sorun gece 4 gibi yatıp öğlen 1 e kadar yatıyorum . 2. Haftaya geçmeden inşallah düzeltebilirim.

Squad - 5x5 - 25 kg
Bench Press - 5x5 - 23 kg
Barbell Row - 5x5 - 35 kg

Bu arada Row da 32.5 yerine 35 yaptım yanlışlıkla bir sıkıntı olmadı. Birde pendlay row yapmaya çalışıyorum ama belimde alt sırtta rolling denen olay oluyor o yüzden pendlay yapamıyorum şimdilik ama daha büyük plakalara geçince yapabilirim diye düşünüyorum .

usta ben kilo vermek istiyorum cardio yapicam ama kas kutlesini korumam lazim hipertrofi istemiyorm bu program benim icin uygun mu (spora yeni baslicam)

usta ben kilo vermek istiyorum cardio yapicam ama kas kutlesini korumam lazim hipertrofi istemiyorm bu program benim icin uygun mu (spora yeni baslicam)
Araştırdığım kadarıyla . Düzgün bir diyetle güzel bir şekilde kilo verilebiliyor bu çalışmanın yaninda kardiyoya gerek yok ama illa yapicam diyorsan tabata seklinde anaerobic anteenmanlar yapabilirsin.

hocam kolay gelsin stronglifte devam ediyormusun nasıl bir değişim gözlemledin bu programa bende başlayacağımda senin başlığınıda görünce merak ettim açıkçası bilgi verebilirsen sevinirim iyi günler

Back
Yukarı