Dennis Wolf

d9hv2.jpg

d8wi7.jpg

d7so9.jpg

d6sr0.jpg

d5rv6.jpg

d4ok8.jpg

d3vb1.jpg

536abu6.jpg

img_0573.jpg

img_0558.jpg

img_0584.jpg

img_0544.jpg

ronnie ile aynı karede bulunan resimde bence kalite olarak ondan kat kat daha ii duruyor.en belirğin olan ise mide kasları...

dediğim gibi baktıkça motive oluyorum..beton gibi duruyor..
biraz solariuma ihtiyacıda yok değil hani :)

o kalflar gelişmediği dürece yakın zamanda cutler veya colemanla başa çıkamaz.
ama yaşı onlara nispeten genç,büyük bi avantaj
saçları cutlera, yüzü de sanki bizim fenerli kaleci serdara benziyo

o kalflar gelişmediği dürece yakın zamanda cutler veya colemanla başa çıkamaz.
ama yaşı onlara nispeten genç,büyük bi avantaj
saçları cutlera, yüzü de sanki bizim fenerli kaleci serdara benziyo

Güzel tespit:D
Son Mr.Olimpia resimlerinde bir adam görüyordum böyle alman tipli, baya dikkatimi çekmişti, meğer dennis wolfmuş kendileri. Baya beğendim bu adamı, önü çok açık ama kalflara yüklenmesi lazım. Sanırım Martinez'de çok yaşlı değil ve ileride onunla başa çıkması için bu kalflara çözüm bulması lazım. Eli yüzüde düzgün allahtan:D

Dennis Wolf eğer Jay Cutler bırakma kararı vermeseydi kesinlikle onun en büyük rakibi olacaktı.Şimdiden ona baktıkça geleceğin şampiyonunu görür gibi oluyorum.

herçekten hem iri hem de simetrik bir vücudu var ancak mevcut resimlerden calflarının diğer pro. lara göre eksik olduğunu düşünüyorum bende... ve hernan77 ninde belirttiği resimde (omuz bölgesi ) diyecek laf bulamıyorum tek kelimeyle harika

gördüğüm en karizmatik bodybuilder ve cok ii bir genetiğe sahip gerçekten...onun kadar iyi bir genetiğe sahip olmak ne güzel duygudur, kim bilir....inşallah cok iyi yerlere gelir...masaüstümü son 2 yıldır onun wallpaper ları süslüyor..

gördüğüm en karizmatik bodybuilder ve cok ii bir genetiğe sahip gerçekten...onun kadar iyi bir genetiğe sahip olmak ne güzel duygudur, kim bilir....inşallah cok iyi yerlere gelir...masaüstümü son 2 yıldır onun wallpaper ları süslüyor..

frank zane de çok karizmatiktir üstelik sınıf ögretmenidir :) denis wolfunda genetiği cok iyi ama bence kevin levronenin daha iyiydi.

Sanki hafiften karnını tutamamaya başlamış, fotolara baştan itibaren bakınca karnı her resimde dahada büyüyor, inşallah sonu ronnie gibi olmaz, çünkü çok iyi karın kasları var, boyuda çok iyi. Kalfları geliştirmiş ancak daha çok yolu var. Arnold'un dediği gibi Frank Zene daha karizma bakışlarında daha fazla anlam var.

bu esnada victor martinez bakıcak dimi :)

phil heath, 28 yaşında(martinez 36) ve 2002 de beyzbolu bırakıp body e başladıktan 3 yıl sonra npc şampiyonu oldu. emin ol bu adamın olympia yı dağıtması uzun sürmeyecek.
phil biraz gıcıktır ama bu olympia olacağı gerçeğini değiştirmez.
bu arada ben hala ronnie den umutluyum. rekoru kırıp yarışmayı bırakırsa çok sevineceğim.

vücudu yağlanmadan, beyaz ışık altında çekilmiş resimlerine bakınca cidden korktum ya :) sanki başka bi canlı türü.

denis wolf denis wolf... bence biraz abartıyorsunuz.. 2008 mr olympia da 15. olan eleman TEAM MUSCLETECH den fuad boliad 2001 de başlamış bu spora 7 yılda geldigi seviyeye bakarmısınız? bence denis wolf u abartıyorlar.

denis wolf denis wolf... bence biraz abartıyorsunuz.. 2008 mr olympia da 15. olan eleman TEAM MUSCLETECH den fuad boliad 2001 de başlamış bu spora 7 yılda geldigi seviyeye bakarmısınız? bence denis wolf u abartıyorlar.

dennis'in adına açılmış ve dennis'in konuşulduğu başlıkta ondan değil de başkasından mı bahsedilsin istiyorsun? anlayamadım..

Back
Yukarı