Denis Cyplenkov Elleri

BulkHulk

Üye
Bilek güreşi için şu adamın ellerine çok özeniyorum, 3 senedir bb yapmama rağmen (200 kg deadlift 120 kg bench im var) yinede ellerim küçücük,diyorum okadar ağırlığa girdikten sonra en azından adaptasyon dan ellerimin büyümesi lazımdı,olmuyo öyle bişey.Eller küçük olduğu için barı falan tutuşumda çok zor,acaba el kas-kemik lerini genişletebilirmiyim
Buda efsanevi Denis Cyplenkov un elleri :)
[DOUBLEPOST=1418165754][/DOUBLEPOST]Burdada 2 parmağıyla ne kadar kolay ceviz kırdığının videosu,bu kadar güçlü eller..imkansız..
[DOUBLEPOST=1418166506][/DOUBLEPOST]1-2 özelliğinide ekliyim tanımayan varsa,ukraynalı strongest man ve bilek güreşcisi,1.86 boyunda 145 kilo,64 cm kolu 60 cm önkolu var inanılmaz ölçüler,benim 45 cm kolum 35 cm önkolum var diye ıyy iğrenç çok büyük diyolar,bu adamı tahmin bile edemiyorum

Son düzenleme:
Bu adamın genetiği çok sağlam,ama iş bununla bitmiyor.Growth hormon kullanıyor.Growth hormon vücutta hücrelerin büyümelerini sağlayan hormon,insan vücudunun hücrelerden oluştuğunu hepimiz biliriz,işte growth hormon alan insanlarda ayak tırnağından,kafatasına kadar bütün vücudu büyür.İç organlar da dahil buna.Tabiki bu hormonu alıp,çok sağlam ön kol genetiğiniz de olursa üstüne Denis Cyplenkov gibi adamlar çıkıyor.Dikkat et 145 kilo ve yağ oranı çok çok düşük,bununda nedeni growth hormondur.Growth hormonın bir diğer görevi de yağları yakmasıdır.Benim düşüncem bu yönde,saygılar.

Ya ne kadar alırsak alalım,sonuçta roonie den,dorian yatese kadar herkes bunu aldı.Ama böyle bi el,kol hiçbirinde yok.İnsanüstü bişey gibi.Böyle bi pençe gücüyle her türlü ağırlığa girersiniz (:[DOUBLEPOST=1418211868][/DOUBLEPOST]Bu arada bildiğim kadarıyla gh hormon kasları büyütüyo,kemik büyütme gibi bi özelliğide mi var?

Sırf yanlış anlama diye söyledim zaten genetik diye,bütün profesyonel bilek güreşçileri zaten alıyordur growth ama gel gör ki hepsi denis gibi değil,bunun altında yatan şeyin adı genetik :) Evet genetikte ön kolun iyi değilse,1000 kez popona iğneyi de çaksan bu hale gelemezsin :)

Ya ne kadar alırsak alalım,sonuçta roonie den,dorian yatese kadar herkes bunu aldı.Ama böyle bi el,kol hiçbirinde yok.İnsanüstü bişey gibi.Böyle bi pençe gücüyle her türlü ağırlığa girersiniz :)[DOUBLEPOST=1418211868][/DOUBLEPOST]Bu arada bildiğim kadarıyla gh hormon kasları büyütüyo,kemik büyütme gibi bi özelliğide mi var?
Arnold Schwarzenegger' in defalarca kez büyüyen çene kemiği yüzünden ameliyat geçirdiğini okumuştum, şimdi bu adamlara kalkıp sadece gh vs. ile bu hale geldiler diyemeyiz, ancak iyi genetiklerinin üzerine mutlak başarıya ulaşmalarında fayda gördükleri kesin.

Aynen,armwrestlingde sol da dünya 1. sağda derece yapamadı diye biliyorum,ama strongest man de baya yürümüştü

Back
Yukarı