merhabalar. şu anda gittiğim bir spor salonu var, pilates bosu fitness ve cardio yapıyoruz Kadınlara özel. 5 aydır gidiyorum hafif kaslandım ancak halen istediğim fitliğe ulaşabilmiş Değilim, özellikle bacaklarım hala istediğim gibi sertleşmedi. düzenli de gittim haftada en az 2-3 gün gitmeye Özen gösterdim ve gitmediğim günler evde spor Yaptım. şimdi evimize yakın bir spor salonu daha açıldı ve her türlü ağırlık, spinning, pilates, cardio var. buna yazılmayı düşünüyorum, kaslanma ve istediğim diriliğe ulaşma konusunda daha iyi verim alırım gibi geliyor. zaten istediğim hafif ağırlık çalışıp daha fazla kas elde etmek ayrıca öteki spor salonunda step aerobik zumba falan diye yağ yakmaya çalışacağıma ağırlık yağ yakmak için daha iyi olur gibi geliyor. boyumla kilom Arasında 10 kilo fark var, kilolu Değilim 1-2 kilo DaHA gitse kaslar daha iyi gözükür yağları da ağırlık daha iyi yakar diye düşünüyorum.yani sizce bu salonu bırakıp Ötekine yazılmalı miyim, hangisi hafif kas isteyen bir bayan için daha verimli olur? şu an gittiğim salonun spor HOCASI pilates üzerine ağırlıkla kas yaparsan şişkin durur çirkin olur Demişti pek inandırıcı gelmedi ama gene de tırstım biraz. sizce ne yapayım?