Deli333'un Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deli333
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deli333

Yeni Üye
4237.jpg

4238.jpg

yavaş yavaş toparlamaya başladım. Baya eksik var yinede. 8-9 ay olmustur. Ilk zamanlarda gobek fılanda vardı yağlıydım. Simdi yağ cok az. Ama yinede iyi bir bulk yapmam lazım bu sene. Malesef iş nedeniyle ogunlerı aksatıyorum o kötü oluyor.

deli333 vücudun güzel yağsız ama seninde dediğin gibi bulk dönemine girmen lazım kilo aldırıcı protein tozu vs.ne bulursan kullan derim ben birde fotoğrafları niye karanlık ortamda çektirdin

Bana sorursan aslinda cok güzel, biraz kg alman gerek ama kaslar var, spider7´inin dedigi gibi bir bulk dönemi iyi olur. zamanin olmadigini biliyorum onun icin whey protein tam sana göre bence.

Birde resimleri normal durusta cekmissin öyle bile iyi duruyor, hele bel kismi cok güzel, Yanliz Bicepsleri cekersen iyi olur, Ve Pose yap bir normal duruyorsun simdi dedigim gibi. Ama Cok güzel daha 17 yasindasin birde.

Cep´i aldin herhalde sonunda he ? ;)

Arkadaşlar sagolun. son 2 aydır spordan cok sogudum. Zaman bulamıyordum. Sımdılerdede bazı gunler antrenmandan sonra 2 saat ac kaldıgım oluyor :( Protein tozu şu an ıcın kullanamam. Kullandıgım tedavi amaçlı başka bir ilaç var. Onunla beraber başka hiç birşey kullanamıyorum. Sımdı tekrar eskisi gibi beslenmeye başlıycam. İnşallah şöyle sağlam bi hacim yaparsam çok iyi olucak.

Soyunma odasında çektik . Ondan bıraz karanlık olabilir.

Paraya kıydım sonunda aldım despo :)

deli çokkkkkkkkkkkk çalışman lazım çokkkkkkkkk :) :lol: :lol: :badgrin:

bence önceki resimlerini hatırladığım kadarıyla kollarda gelişme var ama göğüsleri fazla beğenmedim umarım yaza kadar toparlarsın.

Habibe katiliyorum kollar iyi, hacim kaybetmissin ? kac kilo kaybettin ?

Eminim bende toparlarsin... beslenmeyi düsün biraz kilo al, gerisi gelir kanka..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı