Deli sorular

Sizlere 2 sorum var
1. Bu hamburgeri bu kadar kalorili yapan ne içeceği ayran olarak alsak patates yemesek yani hamburgerin kendisi 400 kalori falan yaziyor içinde 1 tane köfte var 2 dilim ekmek yani nasil 400 -800 kalori arasi olabiliyor?

2. ise aslında bi cok kişinin kafasini karıştırmistir herkes arkadaslariyla bir yere gidiyor ve disarda yemek zorunda kalıyor ve genelde burger king tarzi yerlerde yiyorlar ve tabiki yemesine dikkat edenler genelde yemiyor böyle yerlerde be yiyebilir salata yesek herkes deli gözüyle bakıyor sana şuan onumde 9 kisi burger kingde hamburger yiyorlar :D ben de öylece onlara bakiyorum ..

Canın çok istiyorsa göm gitsin. Ama sonrasına dikkat etmen lazım. Nasıl olsa yedim burgeri yarın devam ederim listeye dersen olmaz.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canın çok istiyorsa göm gitsin. Ama sonrasına dikkat etmen lazım. Nasıl olsa yedim burgeri yarın devam ederim listeye dersen olmaz.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben deli biriyim biraz yememe cok dikkat ederim mesela 4 5 aydir belkide daha fazladir ne pizza ne hamburger ne pasta hicbir sey yemedim ve bu sağlıklı beslenme bir sure sonra gina getiriyor daha 17 yasindayim ve etrafimdakiler surekli burger v.s yiyorlar daha önümde yasanacak cok yıl ve bu kadar sure bunlardan ayri kalmak insana koyuyor

Ben deli biriyim biraz yememe cok dikkat ederim mesela 4 5 aydir belkide daha fazladir ne pizza ne hamburger ne pasta hicbir sey yemedim ve bu sağlıklı beslenme bir sure sonra gina getiriyor daha 17 yasindayim ve etrafimdakiler surekli burger v.s yiyorlar daha önümde yasanacak cok yıl ve bu kadar sure bunlardan ayri kalmak insana koyuyor
Dostum tam tersi insan yemeye yemeye hevesini kaybediyor :) şahsen günde 2.5 litre kola içen ben artık ikram edilmedikçe hiç heves etmem :)
Yinede arada sırada yemek istersen çekinme git ye ama dikkat etmen gereken ne kadar fazla kalori aldıysan o kadarı diğer öğünlerden kısman gerekir. Yani günlük aldığın kalori değişmeden ara sıra cheat meal yapabilirsin.

Dostum tam tersi insan yemeye yemeye hevesini kaybediyor :) şahsen günde 2.5 litre kola içen ben artık ikram edilmedikçe hiç heves etmem :)
Yinede arada sırada yemek istersen çekinme git ye ama dikkat etmen gereken ne kadar fazla kalori aldıysan o kadarı diğer öğünlerden kısman gerekir. Yani günlük aldığın kalori değişmeden ara sıra cheat meal yapabilirsin.
Piskolojim bozuk sanırım benim eskiden kiloluydum yani 1.58 boyunda ve 80 kiloya yakındım sonra kilo verdim ve boyun 1.76 ve 66 kilo oldum geçen sene istedigimi yiyordum ve kilo almiyordum soyle diyim pizza lar hamburgerler gunde 3 ogun yedigimi bilirdim carte dorun o çeşitli dondurmlarindan alir bütun kutuyu 1 saate yerdim bi bütun pastayi tek basima yerdim ve kilo almazdim fakat su siralar cok fazla takıntı haline getirdim bi aralar hic karbonhidrat yemedim sonra yanlis oldugunu anladim yedigim herseyin netten kalorisine bakiyorum ve suan 1.76 boy ve 55 kiloyum eskisi gibi kilolu olmak istemiyorum çevremdeki herkes cok zayifsin falan diyor da ben genede aldirmiyorum fazla kendimi cok halsiz hissediyorum yani merdiven falan cikarken oturuken kalkerken bile kendimi cok yorgun hissediyorum sanirim zayiflik hastalıgina dogru gidiyorum

Back
Yukarı