yasinaspir
Üye
İki fotoğraf arasında 1 sene var kilo aynı.
Yine 1 sene var arada before
after
Yine 1 sene var arada before
Şu an yağ yakiyorum yüksek yağ orani ile bulka baslamak istemiyorum zaten 3 hafta icinde filan kalori yükseltmeye başlayacağım. Ben su var mi hantal mi duruyor yağ mi hala sorun onu soruyorum büyü yaziyorsunuz. Benim soruma cevap vereceksen yaz yani kardeşim büyümem gerektiğini bende biliyorum.Henüz suyu dert edicek zaman değil büyümeye bak
Bulka mi baslayim simdi nedir[DOUBLEPOST=1507456784][/DOUBLEPOST]su olsa ne olmasa ne su %7 8 yağ oranı varken etkiler. yağ oranın iyi seviyeye gelmiş kas kütlen çok az olay basit
Kaloriyi arttirmaya baslayim o zamanDefinasyonu bitirmiş birinin soracağı soruyu somuşsun. Öyle bir halin yok. Tabiiki sulusun.
Tamamdır bro göğüse abancam ama gelisim var dimi önceki fotolara göreBulkun dibine vurman lazım. 3200 Calori civarı sabah kardiosu yapma anrenmandan önce 10 dak sonra 15 dk yeter kardio. Zayıf taraflarına öncelik ver bu bulkta.
Ağırda çalışıyorum protein de kilonun 2 katı ana bilmiyorum olmuyor bazı şeyler rakamlarda attı bench deadlift filan olsun ama bilmiyorumYag oranin iyi ama 1 seneye gkre gelisim oldukca az agir calismiyorsun sanirim.yada proteini az aliyorsun
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi