Definisyon supplementlerim

Ivedone

Üye
Muscletech nitrotech protein tozu
Animal cuts
Hardline CLA
Multipower l-carnitine
BSN no-xplode

Arkadaşlar eklemem gerek supplement varmı uzun araştırmalarım sonucu böyle bir kombin yaptım fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Protein tozu yerine amino tercih etseydin şişkinlik açısından. Birde bobreklere fazla yuklenmemek acisindan carnitine yi cikarirdim eger cok yagli ve kilolu degilsen cla ve cuts isini hayli gorur.

Protein tozu yerine amino tercih etseydin şişkinlik açısından. Birde bobreklere fazla yuklenmemek acisindan carnitine yi cikarirdim eger cok yagli ve kilolu degilsen cla ve cuts isini hayli gorur.

21 günlük sıkı bi diyet ve çalışma yapıcağım 1.82 boy 76 kg yim %16-17 yağ oranım vardır eminim. onu %8 lere çekmeyi düşünüyorum carnitine o yüzden almak istiyorum ama gerek yok dersen şu anda çıkartabilirim.

Yag oranini 21 gunde 8 e dusuremezsin bosuna bobreklerine bu kadar yuklenme.animal cuts cla isini hayli gorur cokta yagli degilsin.

Muscletech nitrotech protein tozu
Animal cuts
Hardline CLA
Multipower l-carnitine
BSN no-xplode

Arkadaşlar eklemem gerek supplement varmı uzun araştırmalarım sonucu böyle bir kombin yaptım fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Ne kadar süredir bu sporu yapıyorsun ? Bunu sormam bu ürünleri kullanıp kullanmaman anlamında değil kas kütlen ne durumda ?

Eğer vücudunda kas kütlesi yoksa ( sonradan inşaa ettiğin ) sorun değil ama varsa BCAA eklemen lazım. Kas kaybını minimuma indirmek için. Bunun yanı sıra BSN no-xplode e gerek yok. NO ürünü gereksiz. Ki termo bir ürün kullanacaksın

Kısa sürede o kadar yağ yakamazsın kusura bakma. Gerçekci olman lazım daha ufak hedefler koymanı öneririm.

Ayrıca Cuts - cla - l carnitine kombinesi yapabilirsin. Bu gayet normal bir kombinedir. Sabahları cuts antrenmandan 15 dk önce l- carnitine ve genel cla kullanımı. Öğün öncesi ve akşam yatmadan önce.

Ne kadar süredir bu sporu yapıyorsun ? Bunu sormam bu ürünleri kullanıp kullanmaman anlamında değil kas kütlen ne durumda ?

Eğer vücudunda kas kütlesi yoksa ( sonradan inşaa ettiğin ) sorun değil ama varsa BCAA eklemen lazım. Kas kaybını minimuma indirmek için. Bunun yanı sıra BSN no-xplode e gerek yok. NO ürünü gereksiz. Ki termo bir ürün kullanacaksın

Kısa sürede o kadar yağ yakamazsın kusura bakma. Gerçekci olman lazım daha ufak hedefler koymanı öneririm.

Ayrıca Cuts - cla - l carnitine kombinesi yapabilirsin. Bu gayet normal bir kombinedir. Sabahları cuts antrenmandan 15 dk önce l- carnitine ve genel cla kullanımı. Öğün öncesi ve akşam yatmadan önce.

1 senedir yapıyorum. vücudumun genel durumu şu anda gayet iyi tabi kendi kıyaslamam la ayrıyetten 2 sene kickboks geçmişim var. BCAA olarak içerisinde hem glutamine ben BCAA var SCIVATION XTEND 375 gr bunumu almamı tavsiye edersin yada sadece BCAA mı alayım?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:41 ----------

Nitro tech protein tozu içinde creatine mevcut .

BSN Xplode içinde yüksek oran creatine mevcut.

Kullandığın bu iki ürün su tutar azda olsa hacim alırsın definasyon için uygun değil.

Diğer ürünlerde sorun yok

1800-1900 kalorili bi diyete gireceğim o yüzden bsn xplode almayı tercih ettim enerji bakımından kesinlikle düşeceğim whey protein olmazsada kas kaybederim diye korkum var.

Back
Yukarı