Definisyon hakkında bi kaç soru

upload_2016-11-19_21-32-40.png

merhaba arkadaşlar boy 183 kg 81 yağ oranım suanda 13 definisyon yapmak istiyorum bu şekilde beslenmem uygun olurmu shredded brothers bu programı paylaşmış denemek istiyorum bmrım 1900 kcal yani bu bi sıkıntı yaparmı ve son soru olarak makrolarmı önemlidir yoksa alınan kalorimi önemlidir?
vg geçmişim yaklaşık 1 yıl
ve ben definisyonu 1 ay kadar sürdürmeyi düşünüyorum yani yağ oranını 10 a kadar çekmeyi düşünüyorum

Neredeyse kilonun 3 katı kadar protein gördüm gr başına ve aşırı derecede besin takviyesi kaynaklı , sağlıklı ve doğru olduğunu düşünmüyorum , bu kadar yüksek protein ve düşük yağ define vücut algısı doğru değil,ezber sistemler yerine sana uygun programlar denemelisin

peki ne tavsiye edersin?[DOUBLEPOST=1479582445][/DOUBLEPOST]veya ben burdaki tavuk göğüsünü felan arttırıp whey kullanımını azaltsam sadece ant sonrası kullansam vede caseinide yatmadan once kullansam nasıl olur?[DOUBLEPOST=1479582511][/DOUBLEPOST]sabah yumurta yulaf bide elma araöğün whey yerine bir adet muz yapsam vede tavuk göğüslerini buna denk gelicek şekilde arttırsam olurmu kalori 2000 civarına gelir?

Son düzenleme:
definasyonda kas kaybının minumuma inmesi için 3 katı kadar protein alımı öneriyor çoğu uzman ama ne kadar doğru bilemem. ama yağ 70 80 gr olmalı temiz yağlardan. kaloride çok düşük 1900 kalori idealdir acele etmemek lazım

bu arada proteinin yuksek olmasının sebebi karbonhidrat alımı az oldugu için enerji ihtiyacınında bir kısmını proteinden karşılamak ve yağ yakmak[DOUBLEPOST=1479582947][/DOUBLEPOST]bide shredded brothers bu programın profesyoneller tarafından kullanıldıgını soyluyor ne kadar dogrudur bilemem makrolar yerinde ama kalori düşük geldiğindne dolayı kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım uramım yeterince bilgili birisi yardım eder :/

Yanlış yapıyorsun kardeşim seçim senin ama belli bir kas kütlen yoksa definisyonun anlamı yok clean bulk yapıp kas kütlesi kazanmak daha mantıklı hele kış geldi bu kadar karbonhidrat la ve kalori ile sürekli hasta olursun halsiz geçersin verimsiz geçer

definasyonda kas kaybının minumuma inmesi için 3 katı kadar protein alımı öneriyor çoğu uzman ama ne kadar doğru bilemem. ama yağ 70 80 gr olmalı temiz yağlardan. kaloride çok düşük 1900 kalori idealdir acele etmemek lazım
yarışmacı değiliz profesyoneller hormon kullanımı da dahil pek çok riski alıyor konuyu açan dostum uzun yaşı malum , bu kadar fazla protein sıkıntı yaratır, yağ konusunda hemfikirim değersiz karbonhidrat tan ve şekerden uzak durmak yeterli bence

Yanlış yapıyorsun kardeşim seçim senin ama belli bir kas kütlen yoksa definisyonun anlamı yok clean bulk yapıp kas kütlesi kazanmak daha mantıklı hele kış geldi bu kadar karbonhidrat la ve kalori ile sürekli hasta olursun halsiz geçersin verimsiz geçer
bence de en mantıklı olan o 4 5 6 ay daha hacim kazanmak daha mantıklı en azından bir 86 87 kg ye kadar iyi olur

teşekkürler fakat benim amacım cutting yani define olmak istediğim 75 kg civarında define bir vücut ondan sonra clean şekidle buyumeye calısıcam yani herzaman bişeylerim olsun istiyorum ve son olarak bikaç düzenleme ile şu şekilde bir beslenme yaptım her hafta 100kcal duserek son 1900kcalda durucam 1 ay kadar cutting yapıcam zaten

2450kcal starting
kahvaltı
5 adet tam yumurta 385kcal 2karb 32protein 28yağ
75gr yulaf ezmesi 267kcal 45karb 10protein 5yağ
1 su bardağı süt 122kcal 9karb 6protein 6yağ
toplam 775kcal 56karb 48protein 39yağ
araöğün
7 adet ceviz 230kcal 5karb 5protein 22yağ
öğlen yemeği
300gr tavuk 330kcal 0karb 75protein 2yağ
araöğün
50gr badem 300kcal 10karb 10protein 27yağ
antrenman sonrası
2 adet patates 265kcal 43karb 6protein 6yağ
350gr tavuk göğüs 275kcal 0karb 63protein 2yağ

ant öncesi 5gr bcaa 5gr kreatin
ant sonrası 5gr bcaa 30gr whey 100kcal
gece yatarken casein 100kcal
2400kcal 250protein 116karb 97yağ[DOUBLEPOST=1479587546][/DOUBLEPOST]1 ay kadar yapıcagım için cuttingi tam kış başlamışken benim cutting olayı bitmiş olucak ve clean bulk yapıcam mayısa kadar ondan sonra tekrar cutting yapma düşüncesi içerisindeyim sizce bu şekilde mantıklı olmazmı ?

Son düzenleme:
bi anlamı yok kardeşim yine yağlanıcaksın boşuna yapmış olacaksın definisyonu 1 ay boşa gidicek söyliyim de hevesin için yapıcaksan yap

Back
Yukarı