wrath06
Üye
merhaba arkadaşlar
şu an yağ yakım dönemindeyim 4-5 kg yağ yaktım hydroxycut x kullanıyorum daha kutunun yarısı duruyo hedefim 2 kilo daha vermek 79-80 e düşmek ve mümkün olduğunca bu süre içinde kaslanmak tekrar 82 ye filan çıkmak mülakatlara hazırlandığım için max 82 olmalıyım kısaca 2 kg saf kas almalıyım bunun için suplement desteği ve beslenme planı araştırıyorum
kullanacağım supplementler;
ultimate whey prostar
twinlab likit amino
bsn no xplode
hydroxycut x
multivitamin,çinko,b komplex
creatine zaten no xplode un içinde var
bcaa glutamin ultimate prostarda fazlasıyla var
geriye kalan beslenme programı akşam 5 den sonra yemeği kesmeyi planlıyorum(malum yağ yakım dönemi ki katabolik etkiye uğrayacağımı sanıyosanız emin olun uğramam 44 cm kollarım şimdi 39
)
neyse şeker ve tuz kullanmıyorum sadece ekmeği keseceğim bol sıvı tüketeceğim protein oranını 80-130 gr arası olarak belirledim fazlası yağlandırır gibi
supllement kullanımı;
sabah whey 1 ölçek 25 gr protein
antreman öncesi no xplode
(yağ yakıcıyıda antremandan önce alıyorum fakat no xplode la çakışıyo nasıl kullanabilirim)
antreman sonrası twinlab likit amino 15 gr protein
antremandan 1-2 saat sonra whey 25 gr protein
multivitamin çinko filan aralara dağıtırım
şu an yağ yakım dönemindeyim 4-5 kg yağ yaktım hydroxycut x kullanıyorum daha kutunun yarısı duruyo hedefim 2 kilo daha vermek 79-80 e düşmek ve mümkün olduğunca bu süre içinde kaslanmak tekrar 82 ye filan çıkmak mülakatlara hazırlandığım için max 82 olmalıyım kısaca 2 kg saf kas almalıyım bunun için suplement desteği ve beslenme planı araştırıyorum
kullanacağım supplementler;
ultimate whey prostar
twinlab likit amino
bsn no xplode
hydroxycut x
multivitamin,çinko,b komplex
creatine zaten no xplode un içinde var
bcaa glutamin ultimate prostarda fazlasıyla var
geriye kalan beslenme programı akşam 5 den sonra yemeği kesmeyi planlıyorum(malum yağ yakım dönemi ki katabolik etkiye uğrayacağımı sanıyosanız emin olun uğramam 44 cm kollarım şimdi 39

neyse şeker ve tuz kullanmıyorum sadece ekmeği keseceğim bol sıvı tüketeceğim protein oranını 80-130 gr arası olarak belirledim fazlası yağlandırır gibi
supllement kullanımı;
sabah whey 1 ölçek 25 gr protein
antreman öncesi no xplode
(yağ yakıcıyıda antremandan önce alıyorum fakat no xplode la çakışıyo nasıl kullanabilirim)
antreman sonrası twinlab likit amino 15 gr protein
antremandan 1-2 saat sonra whey 25 gr protein
multivitamin çinko filan aralara dağıtırım