Helldorad0
En iyi tartı aynadır
daha doğrusu tam diyet diyemeyiz sadece varolanı düşürmeye çalışıyorum zaman ayıramıyorum beslenmeye gerektiği kadar.
sabah: tabak k special + 200 ml süt + 1 ölçek whey
öğle: havuç salatası ne yemek çıkarsa ( etk veya tavuk yemeği arada bir sebze yemeği de çıktığı olmuyor değil ) + 1 kase çorba + 2 dilim buğday ekmeği
ara öğün: bir yeşil elma
akşam: alternatif 1: 5 yumurta akı 2 sarısı 6 zeytin 250 gram yarım yağlı peynir 4 dilim tam buğday ekmeği
alternatif 2: yarım piliç 4 dilim buğday ekmeği 200 gr yoğurt.
alternatif 3: tavuk sote 4 dilim buğday ekmeği + 1 kase çorba + cacık
akşam yemeğim değişiyor arkadaşlar sürekli o yüzden o şekilde yazdım. eksikler nelerdir fazlalar nelerdir ne şekilde değişiklik yapabilirim bu diyetle haftada 1 kg veriyorum şuanda net olarka çikolata sadece haftada bir gün var ve 4 gün antreman yapıyorum.
sabah: tabak k special + 200 ml süt + 1 ölçek whey
öğle: havuç salatası ne yemek çıkarsa ( etk veya tavuk yemeği arada bir sebze yemeği de çıktığı olmuyor değil ) + 1 kase çorba + 2 dilim buğday ekmeği
ara öğün: bir yeşil elma
akşam: alternatif 1: 5 yumurta akı 2 sarısı 6 zeytin 250 gram yarım yağlı peynir 4 dilim tam buğday ekmeği
alternatif 2: yarım piliç 4 dilim buğday ekmeği 200 gr yoğurt.
alternatif 3: tavuk sote 4 dilim buğday ekmeği + 1 kase çorba + cacık
akşam yemeğim değişiyor arkadaşlar sürekli o yüzden o şekilde yazdım. eksikler nelerdir fazlalar nelerdir ne şekilde değişiklik yapabilirim bu diyetle haftada 1 kg veriyorum şuanda net olarka çikolata sadece haftada bir gün var ve 4 gün antreman yapıyorum.