Definisyon dönemi için doğru beslenme yapıyor muyum

Merhaba kolay gelsin ben 17 yaşındayım 170 boy 93 kilo bir vatandaşım spor salonuna 2 ay önce yazıldım hocamın cahilliği yüzünden 2 ayı boş gidip boş geldim o yüzden bende araştırmaya karar verdim izlemediğim video okumadığım blog yazısı kalmadı herşeyi detaylıca öğrendim 5 gündür definisyon antrenman programını yapıyorum Savas Cebeci hocamızın vermis oldugu antrenmanı yapıyorum spor hakkında her türlğ bilgiye sahibim hareketlerin yapılışı gelan okuya okuya izleye izleye öğrendim benim derdim beslenmem ile ilgili beslenmem söyle sabah yumurta haslaması domates peynir tğketiyorum öğlen ton balığı veya lor peyniri ve yulaf ezmesi tüketiyorum aksam ise annemin yaptığı ev yemekwlrinden makro besinlerine göre tüketiyorum az çok ayarlayıp yani karbonhidratı bol bi yemekse 1 2 kasıktan fazla yemiyorum felan öyle günde 2,5 litreye yakın su tüketiyorum haftanın 6 günü spora gidiyorum 1 günü off yapıyorum sizce bu beslenme definisyon antrenman programımı destekler mi maalesef öyle et tabuk her gün tavuk göğsüne 5 10 lira verecek bi durumum yok

Back
Yukarı