definasyonu en az kayıpla kapamak için ne yapmalıyım ?

ayda kaç kilo verilmeli ?
kardiyo yapıyorum kas kaybına yol açarmı ?
80 kiloda %18 yağ oranına sahip olan insan %8-9 yagda kaç kilo olur tahminen?
beslenmem süper protein çok fazla alıyorum karb çok az tüketiyorum

ayda kaç kilo verilmeli ?
Kişiden kişiye değişir. Günlük kalori ihtiyacının %20 altı genellikle güvenli kabul edilir.

kardiyo yapıyorum kas kaybına yol açarmı ?
Aşırı yapmazsan hayır.
80 kiloda %18 yağ oranına sahip olan insan %8-9 yagda kaç kilo olur tahminen?
Burada tahmine gerek yok, dört işlemle hesaplayabilirsin. Ama profesyonel olmayan insanlar için %8-9 yağ oranı gerçekçi değil. Genellikle olan %11-13 gibi bir yağ oranına düşüp kendini %8-9 zannetmek oluyor. İnternet yağ oranları gerçektekinden %3-5 düşük olur. Yağ oranına takılma, bu sadece bir sayı. Önemli olan aynada gördüğündür.

Protein agirlikli beslenme, yeterli vitamin ve mineral alımı, kalori ayarı, bunlara dikkat ederseniz çok kayıp yasamazsiniz

Kişiden kişiye değişir. Günlük kalori ihtiyacının %20 altı genellikle güvenli kabul edilir.

Aşırı yapmazsan hayır.

Burada tahmine gerek yok, dört işlemle hesaplayabilirsin. Ama profesyonel olmayan insanlar için %8-9 yağ oranı gerçekçi değil. Genellikle olan %11-13 gibi bir yağ oranına düşüp kendini %8-9 zannetmek oluyor. İnternet yağ oranları gerçektekinden %3-5 düşük olur. Yağ oranına takılma, bu sadece bir sayı. Önemli olan aynada gördüğündür.
saol kardesim ilgilenmissin eline saglik[DOUBLEPOST=1462815187][/DOUBLEPOST]
Bcaa alımın definasyonda kas kaybını önlemene gayet yardımcı olacaktır.
tesekur ederim kardesim[DOUBLEPOST=1462815240][/DOUBLEPOST]
Protein agirlikli beslenme, yeterli vitamin ve mineral alımı, kalori ayarı, bunlara dikkat ederseniz çok kayıp yasamazsiniz
ilgilendigin icin saol kardesim dikkat edicem

Back
Yukarı