definasyonmu clean bulkmu

merhaba arkadaşlat kollarım falan aşırı ince ama göbeğim var clean bulkmu definasyonmu yapsam kararsız kaldım ne önerirsiniz

Eklentiler

• IMG_6997.JPG
    IMG_6997.JPG
    107,3 KB · Görüntüleme: 427
  • IMG_6998.JPG
    IMG_6998.JPG
    43,1 KB · Görüntüleme: 439
  • IMG_6999.JPG
    IMG_6999.JPG
    50,7 KB · Görüntüleme: 436
merhaba arkadaşlat kollarım falan aşırı ince ama göbeğim var clean bulkmu definasyonmu yapsam kararsız kaldım ne önerirsiniz
Belli bir kas kütlesi olmadan definasyon yapma bence. Definasyon yaparsan zaten az olan kas kütlenden daha da kaybedeceksin ve o göbegininde hepsinin gideceginin garantisi yok. Bana kalırsa cok temiz bi bulk yapıp kas kütlesi koyup ondan sonra definasyona girersen sonuç çok daha tatmin edici olabilir

Belli bir kas kütlesi olmadan definasyon yapma bence. Definasyon yaparsan zaten az olan kas kütlenden daha da kaybedeceksin ve o göbegininde hepsinin gideceginin garantisi yok. Bana kalırsa cok temiz bi bulk yapıp kas kütlesi koyup ondan sonra definasyona girersen sonuç çok daha tatmin edici olabilir
bende dediğiniz gibi düşünüyordum bir sorayım dedim clean bulk için bakabilceğim bir kaynak varmı

vgye yeni başlayan biri kas kaybetmez proteini yesin kilo verse bile her türlü gelişir.
bende dediğiniz gibi düşünüyordum bir sorayım dedim clean bulk için bakabilceğim bir kaynak varmı
ama senin clean bulk yapman daha iyi olur zayıf gibisin skinny fat olayı var sadece youtube da arat. ama uğraşırım diyorsan en garanti yol 3-4 kilo verip iyice yağsız olmak sonra clean bulk.

cok seviyorum bu lafları :) bi yerlerden duyup havalı havalı ...clean bulk , definasyon , dirty...dostum bence sen önce bu sporu öğrenmek ve hareketleri doğru yapmak için bi 5-6 ay çaba göster...sonra aynada bak kendine bi gelişim varmı...ondan sonra napıcağına bakarsın

Kardeşim definasyon için herşeyden önce sağlam bi kas adalesi lazım. Sen kilo almaya bak vücudunda çok abartılıcak kadar yağ da yok. Sen zaten beslenmeni düzgün yaparsan hem kas kütlesi elde edip, hem de yağ kaybı yaşarsın bu ikisini aynı anda yapmakta mümkün yeter ki beslenmene dikkat et. Yani bence bulk dönemine girmen lazım.

cok seviyorum bu lafları :) bi yerlerden duyup havalı havalı ...clean bulk , definasyon , dirty...dostum bence sen önce bu sporu öğrenmek ve hareketleri doğru yapmak için bi 5-6 ay çaba göster...sonra aynada bak kendine bi gelişim varmı...ondan sonra napıcağına bakarsın
Hocama kesinlikle katılıyorum gelişme duraksayana kadar temel atın zaten 6 ay süresince her türlü gelişme görürsünüz.

Back
Yukarı