Definasyondan kareler gelin bakalim :)

"Genel olarak formun iyi başarılısın" Ancak! Yağ oranın %11 veya %10 değil. Erkeklerde risk sınırı %3-4-5 dir. Kadınlarda ise %10 -12 altı risklidir. Fit bir kadın %14-20 yağ aralığında olabilir. Gerçek yağ oranını bulabilmek için su dolu havuzlar içinde ölçüm yapıyorlar onlarla veya donanımlı hastanelerde yaptırarak bulabilirsin belki oda kesin değil hemen hemen. Yağ oranının %10 olmaması senin moralini bozması gereken birşey değil. Yağ oranı önemli değil. Asıl gerçeği aynalar söyler aynadaki fark önemli olan. Yağ oranı ayrıca sadece bel incelip kalınlaması olarak değerlendirilmemeli iç yağlanma,tüm vücut göz önünde bulundurulmalı. Yağ hücrelerinin çoğu kalçadada olabilir mesela.

Ben Türkiye'de kendisine böylesine bakan hanımefendiler olduğunu bilmezdim. Ancak denenler doğru sizin fiziğiniz alt sınır olan yüzde 12-13 olabilir. Bu kötü değil, büyük başarı. Gerçekten tebrikler.

forumda takılan bayanlar oldugunu biliyordum ama en azından cesareti olan sanmıyordum, ne diyebilirim ilerleme gayet başarılı .

Back
Yukarı