definasyondaki hata (acemilik)

arkadaşlar bulkta 5000 kalori günlük tüketirken definasyonda acemilikten 4000 kalori azaltarak 1000 kalori almaya başladım çok kilo verdim ama yağ kadar belki daha fazla kas kaybettim yağ hala var karın kası belli olmuyo okadar kiloyu kastan verdim sanırsam bunun nedeni birden yemeyi kesmemmi acaba 200 kalori azaltsam böyle bi sonuç çıkarmıydı ortaya boy 175 kilo 60 şimdi sağlam bulk yapıp kaloriyi 200 falan azaltcam definasyonda

5000kalori yerken 1000 kalori dustun ha nasil yaptin bunu ? Vucud nasil alisti buna ilk defa boyle bir olay duydum o 1000 kalori protein agirlikliysa diyecem yine kurtarmaz kac kilodan dustun 60 a? Birde yas kac ? Ne zamandir yapiyosun fitness ? Guc kaybi illaki vardir ama cok fazlami yoksa azmi ?
sorularima net cevap verki Yardim etmeye calisiyim :)

5000kalori yerken 1000 kalori dustun ha nasil yaptin bunu ? Vucud nasil alisti buna ilk defa boyle bir olay duydum o 1000 kalori protein agirlikliysa diyecem yine kurtarmaz kac kilodan dustun 60 a? Birde yas kac ? Ne zamandir yapiyosun fitness ? Guc kaybi illaki vardir ama cok fazlami yoksa azmi ?
sorularima net cevap verki Yardim etmeye calisiyim :)
kardeşim ilgilendiğin için saol benim suçum değildi salondaki abiler bana yol gösterdi 80 den düştüm yaş 18 1 yıldır amatörce yapıyorum bu sene ciddi olarak başlıycam güç kaybı çok var benchte 80 çıkarırken şimdi 30 çıkmıyo ama telafi edeceğime eminim yardımlarınızla

1 hafta kalori saymaya ara ver onda sonra bulka gir ama 5000 kalori bana çok geldi doğru hesapladıgına eminmisin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hafta kalori saymaya ara ver onda sonra bulka gir ama 5000 kalori bana çok geldi doğru hesapladıgına eminmisin

kardeşim bulka girdim ayda 1 kilo almak hedefim benim kafama takılan definasyonda okadar kas ve kuvvet kaybetmemin sebebi fazla kalori azaltmammı

kardeşim bulka girdim ayda 1 kilo almak hedefim benim kafama takılan definasyonda okadar kas ve kuvvet kaybetmemin sebebi fazla kalori azaltmammı
yağ oranin fazlaysa hedefini 2 ayda 1.5 kg civarina cekebilirsin . Kas kaybının nedenide dediğin gibi çok fazla kalori açığı vermen dedinasyonda en fazla 500kalori açığı verilmeli .

1000 kalori azaltmandan bence. ağırlık çalıltın mı bu ara? genelde 500 arttırılır veya azaltılır

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yağ oranin fazlaysa hedefini 2 ayda 1.5 kg civarina cekebilirsin . Kas kaybının nedenide dediğin gibi çok fazla kalori açığı vermen dedinasyonda en fazla 500kalori açığı verilmeli .

çok saol ilgilendiğin için[DOUBLEPOST=1441915594][/DOUBLEPOST]
1000 kalori azaltmandan bence. ağırlık çalıltın mı bu ara? genelde 500 arttırılır veya azaltılır

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bencede bu yüzden kardeşim ağırlık çalıştım ama enerjim yoktu ama 1. senemden derslerimi aldım yardımlarınız için saolun

1000 kalori ile bir insanin yasamasi cok zor acilen kalorini arttrman 2500 civarinda alaraka biraz hacmini arttrman sonra eger definasyona devam edeceksen 50 100 kalori asagi cekerek yavas yavas azaltman gerek

kardeşim ilgilendiğin için saol benim suçum değildi salondaki abiler bana yol gösterdi 80 den düştüm yaş 18 1 yıldır amatörce yapıyorum bu sene ciddi olarak başlıycam güç kaybı çok var benchte 80 çıkarırken şimdi 30 çıkmıyo ama telafi edeceğime eminim yardımlarınızla
Kas kaybi olmus , Benim onerim kilo basina 2gr protein ye gunluk ve 500gr yada daha fazla karb almaya calis ve antrenman seklini birazdaha hipertrofi yap hem gucunu geri kazanmaya baslarsin hemde kas kutlen artmaya baslar (Temel hareketlerde 4-6-8 tekrar yapmak iyi olur 8hafta bu sekilde devam et sonra normal 10-12 devam edersin ) Daha cok temel hareketler yapmaya calis . Benim dusunceler bunlardir Umarim yardimci oldum :)

Standardi 4 tur,nerden cikti 7-8 gr ? Kaynagin varmi ? Steroidin ne alaka oldugunu yazdim.zaten,steroid kullanan cikar belki bu seviyelere

Standardi 4 tur,nerden cikti 7-8 gr ? Kaynagin varmi ? Steroidin ne alaka oldugunu yazdim.zaten,steroid kullanan cikar belki bu seviyelere
Gunluk 1 saatlik antrenman eden birisi kilo basina 5yada6gr karb alabilir tabi amaca gore degisir Eger gelisim isteniyosa biraz yuksek tutulmali Kaynak falan yok internetten bakmiyorum ben tecrubem ve etrafimda benden cok daha tecrubeli olan hocalarimdan abilerimden ogrendiklerimi bilirim Arada arastiririm internette

Back
Yukarı