Definasyonda macro karışıklığı

Devodo

Üye
Herkese selamlar. Boyum 182. Kilom 92 ve definasyon dönemine giricem. Protein alımını kilo başına 2gram,yağ alımını kilo başına 1 gram ve karbonhidratıda 130 gram alıyorum. Haftalar ilerledikçe karb. alımını yavaş yavaş düşüreceğim. Ancak bu verilerle günde 2000 kalori falan oluyor. Benim ihtiyacım 2800-3000. Bu kadar düşük kalorili bir definasyon yerine protein oranını arttırmalı mıyım ? Karbonhidratı arttırırsam verim alamıyorum. Öncesinde denemiştim

Başarılar öncelikle. Karbonhidratı 130grye düşürüp nasıl 3000 kaloriyi tamamlayacaksın.
Beslenme proğramını yazar mısın?

Hocam günde 3000 kalori yakıyorsan alımı 2500 altına pek indirme.
Makrolarla oynayabilirsin ama bence kilo başına 2 gr protein yeterli.
Karbonhidratı arttır kalorinde artacaktır.
Kilo vermek istediğin için basit karbonhidrat almamaya çalış.

Başarılar öncelikle. Karbonhidratı 130grye düşürüp nasıl 3000 kaloriyi tamamlayacaksın.
Beslenme proğramını yazar mısın?
3000 e tamamlamak degil hedefim. Definasyon olduğundan 2300-2400 arasında kalmak istiyorum ancak karbonhidratı arttırınca daha zorlaşıyor gibime geliyo yağ yakımı[DOUBLEPOST=1501590171][/DOUBLEPOST]
Hocam günde 3000 kalori yakıyorsan alımı 2500 altına pek indirme.
Makrolarla oynayabilirsin ama bence kilo başına 2 gr protein yeterli.
Karbonhidratı arttır kalorinde artacaktır.
Kilo vermek istediğin için basit karbonhidrat almamaya çalış.
Karbonhidratı yukarı çekince zorlaşıyormuş gibi hissediyorum yağ yakımı. Proteinlerle oynamayıp yag miktarını arttırsam nasıl olur ?[DOUBLEPOST=1501590324][/DOUBLEPOST]110 gr yağ
190 gr protein
130 gr karb nasıl olur ?

Kalori hedefini aşsan bile kardiyo kaparak kalori açığı oluştura bilirsin.

Back
Yukarı