Güzel beslenilirse kas kaybı olmaz. Hatta ben kas bile kazandım. Yağ bile yakmadım bunu yaparken. 3000 kalori ve 120g protein alıyorum günde.Genelikle yazın definasyona girilir bu sporu yapanlar için ramazan bir şey ifade etmez. Çünkü bilirlerki dini vazifeleri yerine getireceğim derken emek verdikleri kasları kaybedicekler. Profesyonel biri olmadığın için (yarışmacı) senin %10< yağ oranına sahip olma gereksinimin veya zorunluluğun yok önümüz yaz ve bu yaz döneminde gereken su ve yağ basit bir şekilde atıcaksın zaten dazla bir yağ kütlende yok. Definasyona veya bulka hiç girme derim.
tamam bilgileriniz icin tesekkurler.Genelikle yazın definasyona girilir bu sporu yapanlar için ramazan bir şey ifade etmez. Çünkü bilirlerki dini vazifeleri yerine getireceğim derken emek verdikleri kasları kaybedicekler. Profesyonel biri olmadığın için (yarışmacı) senin %10< yağ oranına sahip olma gereksinimin veya zorunluluğun yok önümüz yaz ve bu yaz döneminde gereken su ve yağ basit bir şekilde atıcaksın zaten dazla bir yağ kütlende yok. Definasyona veya bulka hiç girme derim.