Definasyon yapıyorum.ama bedenim küçüldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle meraba.durumu anlatayım detaylı bi şekilde.Ben 7 8 aydır body yapıyorum ilerlememden cok memnunum.25 30 35kglık dumballarla calısıyordum.eski t-shortlerim olmaz oldu hepsi sıkıyordu.ama farkettim ki hacim kazanınca kasların gözükmuyor (keskin olmuyor belli olmuyor).Definasyon yapmaya basladım tmm memnunum keskinleşmeye başladı ama bu seferde sıkan t-shortlerim üstüme bol bile gelmeye basladı.ne yapıcamı şaşırdım.Yardım edermisiniz ...

öncelikle meraba.durumu anlatayım detaylı bi şekilde.Ben 7 8 aydır body yapıyorum ilerlememden cok memnunum.25 30 35kglık dumballarla calısıyordum.eski t-shortlerim olmaz oldu hepsi sıkıyordu.ama farkettim ki hacim kazanınca kasların gözükmuyor (keskin olmuyor belli olmuyor).Definasyon yapmaya basladım tmm memnunum keskinleşmeye başladı ama bu seferde sıkan t-shortlerim üstüme bol bile gelmeye basladı.ne yapıcamı şaşırdım.Yardım edermisiniz ...

e bu zaten normal bir durumdur incelirsin yapacak birşey yok zaten uzun süreli yapmayacaksın definasyonu tekrar hacim calısmasına dönmeni tavsiye ederim iyice keskin olduysa hatların.başarılar dilerim kolay gelsin...

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.Bu yüzden forum kuralları madde 25.gereği başlığınız kilitlenmiştir.

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı