Definasyon mu, Bulk mu 10.ay

defınasyon mu bulk mu

• Total voters
    8
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet dostum yağ yakımı yqpıyorsun düşük ağırlık max tekrar bulk döneminde değilsin max ağırlık kullanma

Dostum spor hayatinda kac kez definasyon yaptin birakta bilgisi olanlar yazsin adamin aklini karistirma

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Definasyonun anlamı küçülmek değildir sizin gibi cahiller böyle anlıyor işte definasyon vücut hatlarını belirginleştirmek kasların belirginliğini arttırmaktır bu arada VG dünyansına kattığınız yeni bilgi için teşekkür ederim

7 ay icinde 2. kez definasyona girmen cok mantikli 36 cm kolun var neyin definasyonundan bahsediyosun sen git hacim.almaya calis sonra yaparsin definasyonunu belin omzundan daha kalin

Bu arada.definasyon yaparke yag ile birlikte kasda kaybedersin dogal olarak kuculmus oluyorsun o 36 cm.kolunda 33 34 e duser

adazetuz.jpg
tamam kardeşim sen en iyisin hadi eyvallah. Bu arada senin belin daha ince Haklısın

Farkindaysan sen definesin ben bulk im orda konuyuda kapat ben senddn daha iyiyim diye bisede demedim sende sizofrenlik var bi doktora gorun.istersen tartismak istemiyorum.senle.etiket olucaz millete

Beyler ayip valla duzgunce soru sorup bilgi almaya çalışıyorum siz birbirinize giriyorsunuz. Kardeşim bi program gibi bisey onerirmisiniz

@ veys kardeşm definsyon için kas kütlesi kazanman gerek biraz , sen kütle kazanmadan define olmaya calısmıssın böyle bir görüntü ortaya cıkmıs , beğeniyosan da sen bilirsin tabi ,

konu sahibi senin de yapman gereken definsyn veya bulking değil , clean bulking , kolay yağlanan bir vücudun var gibi , beslenmeyi kendi üzerinde test ede ede , gerekli karb . pro. yağ miktarlarını bulup , temiz şekilde büyümen lazm,

cardioyu haftada 2 -3 gün antreman sonrası koyabilirsin , yaklasık 15 dk lık hiit şeklinde olabilir , bisikleti 2 dk 4. seviyede çevirip sonra 8 de çevirmek diğer antremanda da tersini yapmak şeklinde olabilir

karnı haftada 2-3 gün calısabilirsin , her gün karın girilmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı