FurkanAdsiz
Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Forumu yeni keşfettim. Bir gün kardiyo yaptıktan sonra dinlenmek için oturdum ve dergilere göz attim. Sitenin adını gördüğüm gibi hemen tapatalka ekleme gereksinimi duydum. Forumdaki konulari falan incelediğimde bir sporcunun ihtiyacından fazlası bile var. Fazla uzatmadan konuya gireceğim.
Öncelikle boyum 1.80 kilom 88.6 bulk döneminden sonra yağlarımı atmak için definasyona girdim ve bugün 5. günüm. Genelde internetteki proğramlara uymak yerine kendim araştırıp bir beslenme proğramı çıkardım günlük 1700-1800 kalori alıyorum. Bugün ki kahvaltı proğramı mı sizinle paylaşmaktan onur duyarım.
Öğünler ve Besin Değerleri:
1.Öğün: 200Ml Taze Sıkılmış Portakal Suyu
Besin Değeri:
94 Kalori, 0.42gr Yağ, 21.8Gr Karbonhidrat, 1.47Gr Protein
2.Öğün: Yumurta Beyazı 4-5 Adet (Sarısını yemiyoruz)
Besin Değeri(4 Tane Yumurta Beyazı İçin):
68 Kalori, 0.22gr Yağ, 0.96gr Karbonhidrat, 14.33gr Protein.
3.Öğün: 100gr Lor peynir ve içine doğranmış yarım muz (100gr lor peynirin içine bir muzun yarısını doğrayın ve yemek kaşığı ile ezerek lor peynirinim içine yedirin iyicene)
Besin Değeri:
167 Kalori, 17.53gr Karbonhidrat, 3.97gr Yağ, 16.50gr Protein
TOPLAM BESİN DEĞERİ:
Protein: 32.30 Gram
Yağ: 4.61 Gram
Karbonhidrat: 40.29 Gram
Kalori: 329
Resimdeki bahsettiğimiz muzla karışık lor peynir. Bunu muzla karıştırmamın sebebi tuzsuz ve tatsız olmasıydı sade bir şekilde 100gr yeseydim kusmam kaçınılmaz olacaktı. Hepinize afiyet olsun ekmek yemenizi tavsiye etmem. Karbonhidrata günün ilk öğünü olduğu için fazla takılmamanızı öneririm.
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumu yeni keşfettim. Bir gün kardiyo yaptıktan sonra dinlenmek için oturdum ve dergilere göz attim. Sitenin adını gördüğüm gibi hemen tapatalka ekleme gereksinimi duydum. Forumdaki konulari falan incelediğimde bir sporcunun ihtiyacından fazlası bile var. Fazla uzatmadan konuya gireceğim.
Öncelikle boyum 1.80 kilom 88.6 bulk döneminden sonra yağlarımı atmak için definasyona girdim ve bugün 5. günüm. Genelde internetteki proğramlara uymak yerine kendim araştırıp bir beslenme proğramı çıkardım günlük 1700-1800 kalori alıyorum. Bugün ki kahvaltı proğramı mı sizinle paylaşmaktan onur duyarım.
Öğünler ve Besin Değerleri:
1.Öğün: 200Ml Taze Sıkılmış Portakal Suyu
Besin Değeri:
94 Kalori, 0.42gr Yağ, 21.8Gr Karbonhidrat, 1.47Gr Protein
2.Öğün: Yumurta Beyazı 4-5 Adet (Sarısını yemiyoruz)
Besin Değeri(4 Tane Yumurta Beyazı İçin):
68 Kalori, 0.22gr Yağ, 0.96gr Karbonhidrat, 14.33gr Protein.
3.Öğün: 100gr Lor peynir ve içine doğranmış yarım muz (100gr lor peynirin içine bir muzun yarısını doğrayın ve yemek kaşığı ile ezerek lor peynirinim içine yedirin iyicene)
Besin Değeri:
167 Kalori, 17.53gr Karbonhidrat, 3.97gr Yağ, 16.50gr Protein
TOPLAM BESİN DEĞERİ:
Protein: 32.30 Gram
Yağ: 4.61 Gram
Karbonhidrat: 40.29 Gram
Kalori: 329

Resimdeki bahsettiğimiz muzla karışık lor peynir. Bunu muzla karıştırmamın sebebi tuzsuz ve tatsız olmasıydı sade bir şekilde 100gr yeseydim kusmam kaçınılmaz olacaktı. Hepinize afiyet olsun ekmek yemenizi tavsiye etmem. Karbonhidrata günün ilk öğünü olduğu için fazla takılmamanızı öneririm.
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi