kareem said
Üye
Arkadaşlar herkese selamlar, 2.5 aydır düzenli çalışıyorum bu sporda çok eskiyim 12-13 sene önce başladım ama sürekli 2-3 ay salona gidip 1 sene gitmeme gibi hatalara düştüm ve kaslı ve de yağlı bir vücut sahibi oldum yıllarca. 2 sene önce 97 kg den 87 kg ye düşmüştüm %17 ye çekmiştim yağ oranımı sonra projelerdi okula bitirme mücadelesi falan derken 102.5 oldum ve okul bittiğinden bu yana 2.5 aydır düzenli çalışıyorum beslenmeme dikkat ediyorum şu an 91.5 kg ye düştüm boyum 1.77 yağ oranım %20 kas oranım %38 hydroxycut elite ve aminomax 8000 kullanıyorum. Şu an uyguladığım program 9-10 ay önce muscle and fitness dergisinde 30 günde yağları yakıp yıkın adıyla verdikleri ağır bir program fotoğrafını atardım ama belki telif hakkı konusunda sıkıntı olabilir bilgim olmadığı için programı şöyle bir tarif edeyim;
pzt. perş.
göğüs 5 hareket
omuz 5 hareket
trapez 2 h.
triceps 4 h.
salı cuma
sırt 4-5 hareket
biceps 3-4 hareket
ön kol tek hareket
çarş. cumartesi.
bacak 5 hareket
kalf 2 hareket
karın 2 hareket
dergide aynen bu şekil haftanın 6 günü idman 1 günü off ve her antreman sonu 20dk civarı hiit kardiyo var ben bu programa karın hareketlerini 4-5 e çıkarıp her güne koydum yani 6 idman gününde de karın çalışıyorum ve hiit 40 dk yapıyorum
şimdi arkadaşlar bu kadar yazdım ve sizden yardım isteyeceğim kısma geldim hydroxycut elite beklediğim kadar etki vermiyor 2 sene önce hydroxycut hardcore x 120 likit kapsül siyah kutu olandan kullanmıştım ve çok iyi etki almıştım (yanında karnitin-cla-bcaa kombinesiyle) şu an piyasada yok bu ürün bu yüzden elite bitince (ki 17 kapsül kaldı 1 hafta sonra biter) ventoline geçmeyi düşünüyorum daha önce clen kullanmıştım hiç bir etki alamamıştım el titremesinden başka ventolin sizce termojenik yakıcılardan daha çok etki yapar mı? bu ventolin konusunda ve definasyon konusunda tüm bilgili arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum, hepinize şimdiden teşekkürler
pzt. perş.
göğüs 5 hareket
omuz 5 hareket
trapez 2 h.
triceps 4 h.
salı cuma
sırt 4-5 hareket
biceps 3-4 hareket
ön kol tek hareket
çarş. cumartesi.
bacak 5 hareket
kalf 2 hareket
karın 2 hareket
dergide aynen bu şekil haftanın 6 günü idman 1 günü off ve her antreman sonu 20dk civarı hiit kardiyo var ben bu programa karın hareketlerini 4-5 e çıkarıp her güne koydum yani 6 idman gününde de karın çalışıyorum ve hiit 40 dk yapıyorum
şimdi arkadaşlar bu kadar yazdım ve sizden yardım isteyeceğim kısma geldim hydroxycut elite beklediğim kadar etki vermiyor 2 sene önce hydroxycut hardcore x 120 likit kapsül siyah kutu olandan kullanmıştım ve çok iyi etki almıştım (yanında karnitin-cla-bcaa kombinesiyle) şu an piyasada yok bu ürün bu yüzden elite bitince (ki 17 kapsül kaldı 1 hafta sonra biter) ventoline geçmeyi düşünüyorum daha önce clen kullanmıştım hiç bir etki alamamıştım el titremesinden başka ventolin sizce termojenik yakıcılardan daha çok etki yapar mı? bu ventolin konusunda ve definasyon konusunda tüm bilgili arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum, hepinize şimdiden teşekkürler