Definasyon hakkında yardım edebilir misiniz?

Merhabalar sitede yeniyim de, 6 aydır vücut geliştirme yapıyorum basladıgımda kilom 86 idi şimdi 90 ım, boyum 1.90 gelişme falan var ama kaslarım belirgin değil ne yapmam gerekir bilgi verirmisiniz acaba

Nisanin 1 inde falan definasyona girebilirsiniz. 2 aylik definasyon surecinden sonra yaza bomba gibi girersiniz.Forumda arastirma yaparsaniz gerekli bilgileri toplarsiniz[DOUBLEPOST=1392570933][/DOUBLEPOST]Ama 6 ay bulk donemi icin cok yeterli gelmedi bana. Gerekli irilesmeyi saglayip saglamadiginiza
bakmak lazim

martla beraber 7 ay desek yinede olduğu kadar ? yaza bomba gibi girsem seneye daha çok şişip bi definasyonla seneye yaza daha güzel girebilirim sanırsam ama definasyonu açıklayan bir konu varmı sitede acaba göremedim de

Bukadar kisa bir sürede definasyon yapmanizi gerektiricek bir kütleniz olabilecegini sanmiyorum.
Kolay gelsin.

GreenSleev 1.90 cm ve 90 kilo hemen hemen orantılı konumda olarak gözüküyor ve bu gayet makul değerlerde sıkı bir çalışma ile çok güzel bir görüntü oraya çıkacaktır. Hipertrofi antrenmanları ile daha iyi bir sonuç alırsın.

Yağ oranım fazla girdiğim ağırlıklar artıyor ama kaslarım parçalanmıyor nedense diyet yapmadan sadece yağ kessem ve tekrar sayılarını 10 çıkarsam olurmu bir şeyler

Yağ oranım fazla girdiğim ağırlıklar artıyor ama kaslarım parçalanmıyor nedense diyet yapmadan sadece yağ kessem ve tekrar sayılarını 10 çıkarsam olurmu bir şeyler
kasların parçalamamasının sebeplerinden bir tanesi düzenli diyet yapılmamasıdır.Diyet ile birlikte sonuç alırsın aynı zamanda ağırlık olmadığı günlerde kardio egzersizleri yaparsan yağı yakımını hızlandırmış olursun.O zaman kaslarının parçalanmaması için bir neden göremiyorum..

kasların parçalamamasının sebeplerinden bir tanesi düzenli diyet yapılmamasıdır.Diyet ile birlikte sonuç alırsın aynı zamanda ağırlık olmadığı günlerde kardio egzersizleri yaparsan yağı yakımını hızlandırmış olursun.O zaman kaslarının parçalanmaması için bir neden göremiyorum..
cardio yaparsam da hacim kaybetmiş olmazmıyım

Back
Yukarı