GreenSleeves
Üye
Merhabalar sitede yeniyim de, 6 aydır vücut geliştirme yapıyorum basladıgımda kilom 86 idi şimdi 90 ım, boyum 1.90 gelişme falan var ama kaslarım belirgin değil ne yapmam gerekir bilgi verirmisiniz acaba
Bence çok haklısınBukadar kisa bir sürede definasyon yapmanizi gerektiricek bir kütleniz olabilecegini sanmiyorum.
Kolay gelsin.
kasların parçalamamasının sebeplerinden bir tanesi düzenli diyet yapılmamasıdır.Diyet ile birlikte sonuç alırsın aynı zamanda ağırlık olmadığı günlerde kardio egzersizleri yaparsan yağı yakımını hızlandırmış olursun.O zaman kaslarının parçalanmaması için bir neden göremiyorum..Yağ oranım fazla girdiğim ağırlıklar artıyor ama kaslarım parçalanmıyor nedense diyet yapmadan sadece yağ kessem ve tekrar sayılarını 10 çıkarsam olurmu bir şeyler
cardio yaparsam da hacim kaybetmiş olmazmıyımkasların parçalamamasının sebeplerinden bir tanesi düzenli diyet yapılmamasıdır.Diyet ile birlikte sonuç alırsın aynı zamanda ağırlık olmadığı günlerde kardio egzersizleri yaparsan yağı yakımını hızlandırmış olursun.O zaman kaslarının parçalanmaması için bir neden göremiyorum..