Definasyon Hızlı Kilo Kaybı

Merhaba arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun. Kafama takılan çok sıkıntı haline getirdiğim bir konu var yardımlarınızı rica ederim.

Bir ektomorf olarak 70 kg başladığım sporda 80'e kadar çıktım. Son 3 aydır sıcakta kilo alamadığım için definasyon yapmaya karar verdim. Sadece 10 günde 6.5 kg kaybettim.

Ölçü alamadığım için bilmiyorum hacım kaybedip kaybetmediğimi. Acaba bu kadar hızlı kilo kaybı normal midir şu kaybından dolayı vs.

Aylarca ağzıma zorla tıktığım lokmalarla aldığım kiloları böyle hızlı kaybedince korkmaya başladım. Hacim kaybetmediğimi söylüyor çevredekiler yine de bilemedim. Sizin tecrübeleriniz neler? Özellikle ektomorflar ne yapmalı definasyon için?

Teşekkürler.
 
Kh miktarını düşürmüşsen normaldir,glikojen depoların boşalıyordur,her bir gr kh vücutta 3 gr su tutar.şu anda bende aynı şeyi yaşıyorum.altta imzamda yağ yakım günlüğüm var son mesajları oku orda konusu geçiyor.
 
Yani bulk'a geçince otomatik olarak eski kiloma döneceğim demek bu. Neyse biraz içim rahatladı. Çocuğumu kestiler sanki öyle üzüldüm giden 4-6 kiloya.

Tapatalk'tan göremiyorum ancak yarın ilk işim bakacağım günlüğüne hem bende tutsam iyi olacak anlaşılan.
 
Back
Yukarı