Definasyon Diyeti ; Sabah cardio akşam body ( Saatli , gramajlı , supplementli )

Sportik

Üye
İyi günler , ramazan sonrası güzel bir programa başlamayı düşünüyorıum . Haftada 4 gün 8-8:30 arası 8-10 km hızda koşu , öğlen 15:00-16:00 arası body , bodyden sonra 30 dakika 5-6 hızda yürüyüş , haftada 2 gün karın + spinning seansı , kalan son günüm de off . Size sorun ; sizce karbonhidratı azaltmalı mıyım ? Mesela yulaf ve bulguru 75 grden alıp sabahki ekmeği de 1 dilim filan yiyebilirim . Diyetin altında makro detayları da yazıyor , ilgilenirseniz sevinirim ^^ Şimdi sabah cardio akşam body için olan diyetimi size yazıyorum ;

7:15 = 1/2 Protein + 1 Amino

7:30 = Kahve + Asprin + L. carnitine

Cardio Bitince = 3 Amino

8:45 = Cla

9:15= Milk Thistle + 4 Yumurta Beyazı - 2 Sarısı - 50 gr light beyaz peynir - 2 Dilim Ekmek - 2 dilim hindi füme - 7 Zeytin - Domates - Salatalık - Biber - Yeşillik ( Bol Limonlu )

9:45 = Vitamin

11:45 = 10 gr badem + 10 gr ceviz

12:15 = Cla

12:45 = 100 gr et + 50 gr tavuk + 100 gr yulaf + 200 ml light süt + 15 gr Zeytin Yağı + Salata + Haşlama sebze

14:30 = Kahve + Pre Workout

Body Esnası ( Yarısında biticek şekilde ) = Bcaa

Yürüyüş Bitince (16:30 ) = Protein + Glutamin

17:30= Milk Thistle+ 100 gr bulgur + 200 gr Tavuk + Yeşillikli Salata + Biber + 1 Çay kaşığı tarçın + 1 Çay kaşığı zencefil

20:00 = 1 Paket Light Ton Balığı + 100 gr tavuk + Biber + Bol Yeşillikli Salata ( Bol Limonlu) + Haşlama Sebze

22:00 = ZMA + Melatonin + Arginine

23:00= Casein + 5 Gr Glutamin

- Günde 2 bardak yeşil çay
- Günde bir bardak mate çayı + kabuk tarçın

Başladığımda kilom 90-95 arası olur . Saat 5:30 yani ant sonu öğününden sonra karbonhidrat almıyorum . Bulgur çiğ olarak hesap alınmıştır . Makro değerler yaklaşık olarak şöyle ;
Protein = 300 gr
Karbonhidrat = 205 gr ( Salata Süt Dahil )
Yağ = 70 gr

Ayrıca spinning günleri karb olarak kahvaltıda 1 dilim ekmek , öğlen 50 gr bulgur , spinning öncesi öğünde de 1 dilim ekmek yiyorum başka karb yok . Off günlerde ise kahvaltıda 1 dilim ekmek , öğlen 1 dilim ekmek yiyorum o kadar . Sizce bu günlerdeki karbonhidratlardan da kısmalı mıyım ?

Di mi fazla karb olmus , fakat çift antreman olucağından dolayı ... Sizce nasıl olmalı

Dinlenerek vücudunun toparlanmasına izin vermek beslenmeden daha önemlidir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tabii ki hocam haklısınız fakat vücudum alısık yoğun tempoya yani bir sorun olucağını düşünmüyorum ayrıca supplement olarak ta bir hayli şeyim var , diyet ile de toparlıyacağımı düşünüyorum l . Sabahki ekmeği 1 dilim yaptım ant öncesi 75 gr yulaf ant bitimi 75 gr bulgur yaptım sizce daha düşürmeli miyim

Back
Yukarı