Definasyon Döneminde Protein Tozu Kullanımı

Muradd

Üye
Merhabalar
20 yaşındayım boyum 1,70 kilom 63...
30-40 Gün Definasyon Yapmayı düşünüyorum, protein tozu daha önce kullanmadım az çok bilgim var yeni almak nasip oldu.
Diyetime gelirsek; 500gr Tavuk Eti, 120-150gr prinç pilavı yiyorum.Sabahları kalktığımda 1 ölcekli protein shake içiyorum.3 öğüne böldüm öğle 1 öğün, spordan 1 saat önce 1 öğün ve spordan sonra bi öğün yiyorum.Protein tozunuda spordan önce 2 ölcekli shake ve sporadan hemen sonra 2 ölcekli shake içiyorum.
Fazla protein tüketiminden yağlanırım diye endişe ediyorum.Hatam veya önerileriniz varsa bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler, İyi Forumlar...
Diyet İçin Tşkrler:Kenzo KARAGÖZ

kardeşim low carb sıstemı bu fazla toza yuklenme sabah yumurta beyazı tukete bılırsın antreman oncesı ve sonrasında proteın tozu ısını gorur :)

Aldığın proteine değecek bir antrenman çıkardığını düşünüyorsan sorun olmaz ancak protein tozundan ziyade doğal kaynaklara yönelmen yararına olacaktır..

63 kilodaki bir kisi neyin definasyonunu yapicak?eger 63 kiloda ve yagli isende yeterli kas kütlen yok demektir ki o zamanda definasyon yapmana gerek kalmaz.Bu sporda yeterli altyapinin temelinin olmadigini düsünüyorum.

63 kilodaki bir kisi neyin definasyonunu yapicak?eger 63 kiloda ve yagli isende yeterli kas kütlen yok demektir ki o zamanda definasyon yapmana gerek kalmaz.Bu sporda yeterli altyapinin temelinin olmadigini düsünüyorum.
yağla kas arasındaki ilişkiyi nasıl kuruyosnuz anlyamadım doğrusu

sen vücut ölçülerini yağ oranını ver ona göre değerlendirelim o zaman ve çalışma sistemini

Back
Yukarı