Definasyon Dönemi

Merhaba Arkadaşlar Forumu dişaridan takip ediyordum fakat artık böyle devam edeceğim konu yanliş yerde ise kusura bakmayın :)
Konuya dönmek gerekirse 19 yasındayım 2.5 yildir bu spor ile ugrasiyorum spora baslamadan önceki kilom 60- 65 kg arasi idi suan 83 kiloyum boyum 1.72 tahmin edeceginiz gibi ilk 1 yıl pek saglıklı yapmadım fakat son 1.5 yildir düzenli şekilde yapiyorım ve gerçekten iyi bir kas oranı yaptim ''Dirty Bulk" diyecegimiz şekilde idim tüm zamanlar fakat ama artık yeter diyorum . Benim sizden istegim az cok biliyorum bu işi antreman olsun yiyecek olsun fakat sizinde görüşlerinizi almak istiyorum taktir edersiniz ki el elden üstündür. Tahminince 15 16 civari yağ oranım var ( 1 2 yanılma olabilir) 1 yildir antreman günü tek bölge giriyordum yüksek agirliklar ile örnegin 1. Gün göğüs 3 press 2 fly press ağirligim 140 kg (bench ile) fakat artık günde 2 bölge girip haftada göğüsü 2 ye cıkarmak istiyorum örnegin pzt göğüs, Kol fakat göğüsü 3 harekete düşürüp persembe telrar göğüs omuz girmeyi düşünüyorum3+3 6 olcak sekılde yanı tüm bölgeleri haftda 2 kez giricem günde de 2 bölge olacak ekstra cardio yaicam böyle bir antreman programı kaslari şaşirtip değişim ugratir mi ? Önereceginizz baska birsey var mı ?

2. Olarak beslenme bu dönemde
Sabah 5 yumurta 60 gram yulaf
2.öğün 300 tavuk 150 patates fırında
3. Öğün 300 tavuk 150 gram patatea fırında/ 100 gramkepekli makarna
4. Öğün balık/ et /salata / yulaf
Supplement olarak whey, bcaa,arginine,glutamin,kompleks amino asit vede triblus kullanıyorum uzun oldu ama yorumlarınızı bekliyorım teşekkür ederim

Back
Yukarı