Definasyon Beslenme

Arkadaşlar merhaba.Ben fitness'a başlamayı düşünüyorum.165 cm boy 57.5 kiloyum 15 yaşındayım. Hafta sonları 2 gün 1'er saatten basketbola gidiyorum.Bu yağ yakma sürecinde low carb diyeti öneriliyor fakat benim low carb diyetindeki her günün malzemelerini alacak imkanım yok :) sizce ne yapmalıyım üniversiteye geçince falan mı başlamalıyım yoksa şimdi fitnessa başlayıp diyeti mi uygulamamalıyım lütfen yardım edin çok yokluktayım aklım çok karışık :) Haftalık 20-30 tl civarı harçlığım var anladınız :) Şimdiden teşekkür ederim

Dostum gerçekçi olmak gerekirse hevesini kırmak istemem ama bu spor cidden maddiyata dayalı bi spor. 57 kilosun , günde 100 gr protein alsan sabah kahvaltıda 5 yumurta haftada 35 eder , her gün 300 gram da tavuk göğüs yesen haftada 2 kg eder yani sadece protein miktarını karşılamak için haftada 50-60 tl arası giderin olacak. E vücut büyümesi için kaliteli karbonhidratta alman lazım. En kötü bulgur , tam bugday ekmek veya yulaf gibi bunlarda sanırım bi 20-30 civarı tutar. Yani en kötü beslenme için bile haftada 100 tl. Sebzeyi ve kuruyemişi katmıyorum, bunları katsak 150-200e kadar çıkar haftalık maliyetin ( bende pek tüketmiyorum açıkçası sebze kuruyemiş falan ) Durum bu .. Bak önümüz yaz , okulun tatile girince bi yerlerde çalışıp para kazanabilirsin ve kendine harcayabilirsin.

hiç bulaşma üniversteye gidince bir de işe girersin güzel güzel alırsın ne lazımsa. sen sporunu yap akuluna bak.

Back
Yukarı