Definasyon beslenme programim iyimi sizce ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JeweL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JeweL

Üye
Merhaba ! Ben 181cm boyunda 85kiloyum definasyon yapmak istiyorum yasim 17 okula gitigim icin pek iyi bi beslenme programi yapamiyorum,ama soyle olurmu ? Sabah:100gr yulaf,oglen(idman oncesi) 1doz protein tozu,250gr tavuk eti ve 2 dilim yulafli ekmek,aksam(idman hemen sonrasi) 1doz protein tozu,250gr tavuk 1dilim yulafli ekmek.

merhabalar nerdeyse ölçülerimiz yakındı 5 hafta öncesine kadar benim boyum 1.80 kilom 86 idi şuan 81 kiloya kadar düştüm

benim fikrim: protein tozunu bu dönem alma çünkü zayıflamaya mı çalışıyorsun, kas yapmaya mı çalışıyorsun önce bunu belirle eğer hem zayıflayıp hem kas yapıcam diyorsan aynı anda bu uzun vadede gerçekleşir . Ben günde 3 öğün yiyorum sabah 1 tam tahıllı ekmeğe tost spordan 2 saat önce 1 tabak bulgur 200 gram tavuk ,,aksam aynı 1 tabak bulgur 200 gram tavuk ara öğünleride kendin belirle süt,yoğurt,yağsız peynir tüket bu sekilde 5 haftada 5 kilo verdim ağırlıkta kaldırmayı unutma kaslarını alıstırırsın ağırlık kaldırırkende süperset yap daha fazla yağ yaktırır.

Back
Yukarı