kaancntmur
Üye
Merhaba
Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum. Yaşım 17 kilom 67-68 civarı boyum 170 haftada 4 gün antreman yapıyorum. Split çalışıyorum ancak çoğu kas grubunu haftada iki kez çalıştırıyorum biceps triceps göğüs vb. Şimdi yağ oranımı bilmiyorum ancak %15-16 sanırsam sizce biraz daha kilo mu almaya çalışmalıyım yoksa definasyona mı girişmeliyim. Karın kaslarım gözükmüyor.
Eğer yap derseniz şöyle bir beslenme programı izlemeyi düşünüyorum.
Sabahları fıstık ezmesi + 1 dilim tam tahıllı ekmek + bal ve 1 adet muz (Sabahları yumurta tüketmeyi isterdim ancak süt ürünlerini sabah tükettiğimde midemi çok bozuyor)
Öğlen 100gr karbonhidrat (pirinç, makarna, bulgur vb) yanında salata veya tavuk
Okuldan sonra antreman öncesi 1 ölçek whey ant sonrası 1 ölçek whey.
Bir diğer öğün ant sonrası salata + 250-300 gr tavuk brokoli vb
Ara öğün olarak akşam 8-9 gibi 3-4 adet yumurta 1 tam diğerlerinin beyazı. Off günlerde bazen whey kullanıyorum bazen kullanmıyorum ancak program aynı.
Yatmadan önce de 250ml yarım yağlı yada light süt.
Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum. Yaşım 17 kilom 67-68 civarı boyum 170 haftada 4 gün antreman yapıyorum. Split çalışıyorum ancak çoğu kas grubunu haftada iki kez çalıştırıyorum biceps triceps göğüs vb. Şimdi yağ oranımı bilmiyorum ancak %15-16 sanırsam sizce biraz daha kilo mu almaya çalışmalıyım yoksa definasyona mı girişmeliyim. Karın kaslarım gözükmüyor.
Eğer yap derseniz şöyle bir beslenme programı izlemeyi düşünüyorum.
Sabahları fıstık ezmesi + 1 dilim tam tahıllı ekmek + bal ve 1 adet muz (Sabahları yumurta tüketmeyi isterdim ancak süt ürünlerini sabah tükettiğimde midemi çok bozuyor)
Öğlen 100gr karbonhidrat (pirinç, makarna, bulgur vb) yanında salata veya tavuk
Okuldan sonra antreman öncesi 1 ölçek whey ant sonrası 1 ölçek whey.
Bir diğer öğün ant sonrası salata + 250-300 gr tavuk brokoli vb
Ara öğün olarak akşam 8-9 gibi 3-4 adet yumurta 1 tam diğerlerinin beyazı. Off günlerde bazen whey kullanıyorum bazen kullanmıyorum ancak program aynı.
Yatmadan önce de 250ml yarım yağlı yada light süt.