Definasyon ķürü

Ugurrr

Üye
Arkadaslar hocamlarim ve abilerim bu kisin küre girecem kurde hacim kurune girecem temiz bulk yapmayi dusunuyorum suan 79 kiloyum yag orani 19 felan bulktan sonra definasyon kurune girmeyi planliyorum. Bulkta atiyorum 20% yag orani var definasyon kurunden sonra bu yag orani kaca duser. Parcali olmak icin yuzde kac yag olmasi gerek. 3 yil spor gecmisim var artik kure girmeyi dusunuyorum. Cevaplarsaniz cok tesekkur ederim.

ne kürü steroid kürümü eyer diyet yapmassan yağ oranı sabit kalır ve kas yaparsın kalori açığı ile yağ düşer ki yağ yakmakmak için ilaca başvurmak akılssızlıktır ha tabi mens pisişik var ona katılıcaksan ayrı onun yerine sdece günlük 700 kalori kıssan 1 ayda 2.300 gr yağ yakarsın 1 kg yağ ortalama %1 yağ oranı demek her insan için sen ayda %2.3 yağ arnını azaltsan 20/2.3 4 ay sonra yağ oranın 10 olur 4 ay sen sabredimiyormusun ki canını tehlikeye atıyorsun

ne kürü steroid kürümü eyer diyet yapmassan yağ oranı sabit kalır ve kas yaparsın kalori açığı ile yağ düşer ki yağ yakmakmak için ilaca başvurmak akılssızlıktır ha tabi mens pisişik var ona katılıcaksan ayrı onun yerine sdece günlük 700 kalori kıssan 1 ayda 2.300 gr yağ yakarsın 1 kg yağ ortalama %1 yağ oranı demek her insan için sen ayda %2.3 yağ arnını azaltsan 20/2.3 4 ay sonra yağ oranın 10 olur 4 ay sen sabredimiyormusun ki canını tehlikeye atıyorsun
Evet steroid kuru ondan sonra definasyon kurune girmek istiyorum bulkta cok az yag almaya bakicam definasyonda baya atmayi dusunuyorum definasyon kurunde hepsini atmayi planliyorum yani

Bu ne bi tur pokemon mu?

Evet steroid kuru ondan sonra definasyon kurune girmek istiyorum bulkta cok az yag almaya bakicam definasyonda baya atmayi dusunuyorum definasyon kurunde hepsini atmayi planliyorum yani
basmaya değmez bunlar zararlı maddelerdir öyle vurucam demekle olmaz bizim abi bastı annesine saldırdı bir diğeri bastı spor hayatı bitti öbürsünde jinekonamasti çıktı ben bu ilaçlarda uzmanım çok araştırmam vs var ama sana tavsiye vs etmem bu maddeleri 6 yıl spor yapmış ve 10 20 kg daha kas yapmak isteyen yarışmaya katılacaklar basar senin gibi sabırsızlar değil kendi başınada yapma ha eyer basıcaksanda sadece 8 haftalık kür maliyeti 1000 tl yemekleri eklersek 1500 tl vericenmi o kadar oxandrolone 180 tl winstrol 80-110 tl daha bide pctler vs var kür bitipte off yapınca birde unların side effecti var mesela dianabolunki 0.2 dir yani 10 kg alırsın 8 kg yi tuvallette atarsın gibi[DOUBLEPOST=1496396188][/DOUBLEPOST]
Bu ne bi tur pokemon mu?
pokemon derken

Back
Yukarı