Decline press yarari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar arkadaslar.genetik olarak azcik alt gogusumun eksikligi var.bunu kapatmak uzere 4 ay once decline press ve dumbell pressini uyguladim.faydasi oldu gibi.ama ondanmi oldu yoksa normal gelismemdenmi cozemedim.

Bu hareketin faydasi varmidir.Yorumlari bekliyorum..

Decline alt göğüs hareketidir bu yüzden olmuştur tabi.

Decline ı çıkarıp dips ekle oda göğüsün alt tarafını çalıştırıyor. Döngü kur böyle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dipsi yapiyorum.Evet bugun kendi uzerimde denedim decline ise yariyor.Birde aklima geldi gecen branch warrense gordum gogus icin dipsi dips machine se yapiyor.orda yapsam nasil olabilir ?

göğüs kaslarını öyle aman aman izole edemezsin alt üst diye. bence alt göğüs çalıştığın için değil genel olarak göğüs çalıştığın için gelişim sağlamışsındır.

göğüs kaslarını öyle aman aman izole edemezsin alt üst diye. bence alt göğüs çalıştığın için değil genel olarak göğüs çalıştığın için gelişim sağlamışsındır.

Aynen bende senin gibi dusundugum icin burda konu actim.Gogus iki kisimdan olusuyor major ve minor.Alt gogus diye ayri bi bolumu yok yani(Yanlissam duzeltiniz).Kafam karisik o yuzden decline yapip yapmamakta.Bi yanada dips,cable crossover ve declinede alt gögusumu hissediyorum.Arada kaldim.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/threads/decline-bench-press-yapmalı-mıyım.124166/

Arama Kelimeleri :

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı