deadlift formu doğrumu yorum bekliyorum.

121 kilo ile genelde 1*10 bazen çok formda i hissediyorsam 2*10 yapıyorum. haftada 2 gün fulbody çalıştığım için deadlift ancak bu kadar oluyor. yeni 15*2=30kg plaka aldım artık 150kg girecem. deadlift tarzım doğrumudur. yorumlarınızı bekliyorum. ( yaşım 44. kiloyu az bulanlar için)

Form güzel bence ama sizin plakalardan bende de var muhtenelen deficit deadlift yapıyorsunuz. Bar yerden 22.5 cm olacak şekilde yukseltirseniz sağlıklı olur. Delta nin 20 kg ağırlığının yaricapi 17.5 veya 15 cm oluyordu galiba 2-3 inc deficit oluyor ki genelde 1 inch deficit tavsiye ediliyor. 2-3 inc sakatlanmaya da müsait oluyor. Normal yüksekliğinde yaparsanız daha da yüksek kaldırırsınız diğer yandan

Kolları aktif olarak kullanıyormuş gibi gözüküyor onun dışında maşallah demekten başka bir şey bulamadım
evet kollarıma çok yük biniyor ama nedense kolları kasma ihtiyacı hissediyorum. önkollarım zayıf herhalde. çalışacağım buna. teşekkürler.[DOUBLEPOST=1532640778][/DOUBLEPOST]
Form güzel bence ama sizin plakalardan bende de var muhtenelen deficit deadlift yapıyorsunuz. Bar yerden 22.5 cm olacak şekilde yukseltirseniz sağlıklı olur. Delta nin 20 kg ağırlığının yaricapi 17.5 veya 15 cm oluyordu galiba 2-3 inc deficit oluyor ki genelde 1 inch deficit tavsiye ediliyor. 2-3 inc sakatlanmaya da müsait oluyor. Normal yüksekliğinde yaparsanız daha da yüksek kaldırırsınız diğer yandan
evet bayağı aşağıda kalıyor bar. ilginç yanı yine 2 adet 15lik plaka getirttim. 20 lik yoktu o anda sitede. bu hafta 150kg denemelere başlayacam herhalde dediğiniz gibi 2-3cm yükseltmem gerekecek. teşekkürler.

İnsanlar ne şartlarda çalışıyor diyip sadece takdir ediyorum abimizi.Direk olarak göze çarpan bir sakatlık yok gibi.Lumbar bölgede fleksiyon(belde bükülme) olmaması çok iyi.

Back
Yukarı