20 Kilo baya büyük bizde yani uzunlamasına diyorum aşağıda kalmıyor sağol cevap verdiğin için[DOUBLEPOST=1455979745][/DOUBLEPOST]boy için herhangi bir problem yaratmaz. o kısmın ağrıması normal. 40 kiloyla yapıyorsan plakaların altına bi şeyler koy bar çok aşağıda kalmasın form bozulur.
65 Kiloyum sence az mı basıyorum ? bide 4aydan beri gidiyorum sporaVücut ağırlığın nedir ? 40 kg çok az daha fazla basabilirsin gibi.Formu oturtmadan ağırlık artırma tabii.Boy için sıkıntı olmaz,temel hareketlerin hiçbiri doğru formda dezavantaj yaratmaz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bar ağırlığını neden saymıyorsun 20 kilo da o eder. ben 10'luk plakaları taktığını sanmıştım o yüzden söyledim. 20'likse sıkıntı yok.20 Kilo baya büyük bizde yani uzunlamasına diyorum aşağıda kalmıyor sağol cevap verdiğin için[DOUBLEPOST=1455979745][/DOUBLEPOST]
65 Kiloyum sence az mı basıyorum ? bide 4aydan beri gidiyorum spora
Vaybe barın sayıldığını bilmiyordum iyi oldu bu benim için sağolbar ağırlığını neden saymıyorsun 20 kilo da o eder. ben 10'luk plakaları taktığını sanmıştım o yüzden söyledim. 20'likse sıkıntı yok.
yok kardeşim ya naptın boy 185 olsa boy uzamasını engellermi yazarmıyımboyun kaç ? 185 falansan 20 liklerin altına bir de 10luk yerleştir ben öyle yapıyorum anca oluyor