Deadlift Boy Uzamasını Engeller Mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrtxd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrtxd

Üye
Deadlift yaptıktan sonra kalçamın biraz üstü ağrıyor (normal derecede) 40 kg yapıyorum formumda düzgün bana göre sizce bu kötü bişeymi yoksa iyi çalıştığım içinmi bide yaşım 17 oldugundan boy için bir sıkıntı yaratırmı ? yardım ederseniz sevinirim :)

Vücut ağırlığın nedir ? 40 kg çok az daha fazla basabilirsin gibi.Formu oturtmadan ağırlık artırma tabii.Boy için sıkıntı olmaz,temel hareketlerin hiçbiri doğru formda dezavantaj yaratmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

boy için herhangi bir problem yaratmaz. o kısmın ağrıması normal. 40 kiloyla yapıyorsan plakaların altına bi şeyler koy bar çok aşağıda kalmasın form bozulur.
20 Kilo baya büyük bizde yani uzunlamasına diyorum aşağıda kalmıyor sağol cevap verdiğin için[DOUBLEPOST=1455979745][/DOUBLEPOST]
Vücut ağırlığın nedir ? 40 kg çok az daha fazla basabilirsin gibi.Formu oturtmadan ağırlık artırma tabii.Boy için sıkıntı olmaz,temel hareketlerin hiçbiri doğru formda dezavantaj yaratmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
65 Kiloyum sence az mı basıyorum ? bide 4aydan beri gidiyorum spora

aynı sorun bendede var 16 yaşındayım ama 100 bile basarım ben fakat o agrı olunca yanlış yapıyorum hissine kapılıyorum bide hareketi yaparken beline dikkat et

Back
Yukarı