Değişimim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
95 kilodan 70 kiloya düştüm ve vücudu biraz toplamaya calıştım sadece 2 adet 10 kiloluk dambılım var :) mekik dambıl ve flexor hocamın vrdiği programı uyguladım bu kadar oldu :) yorum ve önerilerinizi bekliyorum. suplement kullanmıyorum.

NOT: Göğüslerde alt göğüsü doldurmak için önerrdiğiniz hareket varmı ? sadece 2 dambıl var

Eklentiler

• eski1s.jpg
    eski1s.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 477
  • 1001825ft.jpg
    1001825ft.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 453
  • 1001827x.jpg
    1001827x.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 474
kardeş 2 tane dambılla fazla bişi ypılmaz göğüs çalış desem sehpan fılan yok sanırım sen yag yakmaya bak koşma fılanda yap baya bı kılo vermişsin sonrada bıkaç alet daha al tam anlamıyla bı program fılan yapıp çalış bence halen yağlı bı vucut hızlı bı programla gır ara verme sakın çabuk yaglnırsın sen kanımca dıkkate alırmsın bılmem gorüşüm yorumm bu yonde ama baya kg vermısın bu guzel

boyun uzun gibime geldi ama 95ten 70e düşmüşsün tebrikler 10kilo zorluyosa daha hafif dumbellar alıp definasyon calısması yapabilirsin yada kondisyon vs maksat vucudun kalorı ykaması ve kasların daha cok acıga cıkması
dip not: kapının arkasındaki askılık devrilmiş :D

kas çalıştırıcı hareketler

o kadar kiko vermek bile sabır ister bende sizin gibi evde bişeler yapmaya çalışıyorum.elindeki dambıllarla bişe yapılmaz diye düşünme tabiki bi spor salonunda çalışmış gibi verim almazsın ama internetten araştır videolar var her kas grubu çalıştıran onları uygula.vucudun bence en estetik kısmı karındır malum türkiyede sokakta nerdeyse herkes göbekli karın kaslı adam kıymetli oluyor.mekik çek kasların gelişir sonrada ip atlarsın koşarsın yağları iyice yakarsın.bide imkanın varsa kapılarınızda sağlamda bi kapı barı al.hem şınav hem mekik hemde barfiks çekerken işine yarar ama kapı sağlams****apın dayanıksızda barfiks barı al koridora tak 70 kiloya düşmüşsün seni çok rahat kaldırır barfiks çekerekde kaslarını gelişririrsin.başarılar dilerim :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı