hataylı
Üye
merhaba arkadaşlar bu sporu daha önce 2010 2011 yılları arasında 1 yıl kadar yapmıştım.Askerlik,üniversite derken baya bi ara verdim şubat 2017 de tekrar başladım.Sonrasında halısahada sakatlandım 1 ay kadar gidemedim kendimce bi bulk dönemi yaşadım
sagdan soldan ögrendiğim duyduklarımla yani 
kurban bayramına kadar baya iyi gittim o süreçte tatilden dolayı 2 hafta ara verdim ama o süreçte uzaktan eğitim almaya karar verdim spora gidemesem de ne yediğime dikkat eder oldum sonuç olarak agustos ayının son haftasındaydı yanlış hatırlamıyorsam eğitim başlangıcı.
ŞU anki halim gayet iyi gibi duruyor sizlerlede paylaşmak istedim önceden oldugu gibi şuanda da en büyük sıkıntım gögüs kaslarım hareketi dogru yaptıgıma eminim ör: bench press te 90 kg 10tekrar bile basmaya başladım şu son haftalar diğette olmama ragmen ama halen gögüslerim gelişmiyor program değiştirdim hareketleri değiştirdim hangi yolu denediysem olmuyor bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istedim
uzaktan eğitim alamdan önceki ölçülerim telefonda silindi ama hatırladıgım kadarıyla şu şekildeydi:
omuz :120cm
gögüs :99cm
sag pazu: 35,5 cm
sol pazu: 36 cm
bel : 91cm
kalça : 105cm
kilo: 87
boy:1,86
2 - 2,5 ay aradan sonra şuanki ölçülerim
omuz :124cm
gögüs : 94 -95 arası
sag pazu :36,5
sol pazu 37
bel : 81 - 82 cm arası
kalça :100 cm
kilo 82 - 83 arası
karın bölgesindeki yaglardan kurtulamadım gitti
sizce değişim ve gelişimim nasıl gögüs gelişmesi gerekirken geriye gidiyor
genelde agır çalışıyorum her hafta hiç olmazsa bile 2 kilo arttırmadan son setlere girmiyorum enerjim bitene kadar yükleniyorum son setlerde
iş ve kpss ye hazırlanma evresinde oldugum için haftada 3 gün gidiyorum amacım fit kaslı bi vücut sahibi olmak çok iri yarı olmak istemiyorum zaten.
ilk 2 resim kendi çabalarımla geldğim nokta sonraki fotolar uzaktan eğitim aldıktan sonraki halim

diğer 2 fotograf diğetimin ve uzaktan eğitimin 1. ayının sonundaki halim

Diger fotolar ise şuanki halim bi kaç güne 3.ay programına geçiçem

kurban bayramına kadar baya iyi gittim o süreçte tatilden dolayı 2 hafta ara verdim ama o süreçte uzaktan eğitim almaya karar verdim spora gidemesem de ne yediğime dikkat eder oldum sonuç olarak agustos ayının son haftasındaydı yanlış hatırlamıyorsam eğitim başlangıcı.
ŞU anki halim gayet iyi gibi duruyor sizlerlede paylaşmak istedim önceden oldugu gibi şuanda da en büyük sıkıntım gögüs kaslarım hareketi dogru yaptıgıma eminim ör: bench press te 90 kg 10tekrar bile basmaya başladım şu son haftalar diğette olmama ragmen ama halen gögüslerim gelişmiyor program değiştirdim hareketleri değiştirdim hangi yolu denediysem olmuyor bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istedim
uzaktan eğitim alamdan önceki ölçülerim telefonda silindi ama hatırladıgım kadarıyla şu şekildeydi:
omuz :120cm
gögüs :99cm
sag pazu: 35,5 cm
sol pazu: 36 cm
bel : 91cm
kalça : 105cm
kilo: 87
boy:1,86
2 - 2,5 ay aradan sonra şuanki ölçülerim
omuz :124cm
gögüs : 94 -95 arası
sag pazu :36,5
sol pazu 37
bel : 81 - 82 cm arası
kalça :100 cm
kilo 82 - 83 arası
karın bölgesindeki yaglardan kurtulamadım gitti

sizce değişim ve gelişimim nasıl gögüs gelişmesi gerekirken geriye gidiyor
genelde agır çalışıyorum her hafta hiç olmazsa bile 2 kilo arttırmadan son setlere girmiyorum enerjim bitene kadar yükleniyorum son setlerde
iş ve kpss ye hazırlanma evresinde oldugum için haftada 3 gün gidiyorum amacım fit kaslı bi vücut sahibi olmak çok iri yarı olmak istemiyorum zaten.
ilk 2 resim kendi çabalarımla geldğim nokta sonraki fotolar uzaktan eğitim aldıktan sonraki halim

diğer 2 fotograf diğetimin ve uzaktan eğitimin 1. ayının sonundaki halim

Diger fotolar ise şuanki halim bi kaç güne 3.ay programına geçiçem