UZİKONİGRASSE
Üye
Olculerin kac suan
Su aralar olcu almadim ama en fazla yarim cm artmistir heryer en fazla oda [emoji1]Olculerin kac suan
Kollar baya buyumus gibiSu aralar olcu almadim ama en fazla yarim cm artmistir heryer en fazla oda [emoji1]
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozamanlar haftada 6 gün spor yapıyordum 2 veya 3 günü cardio idi tam hatırlamıyorum ama ikiden az değildi onun dışında uykum saat 12 ile 3 arası uyurdum 11 de kalkardım öğlenciydim lisedeyken beslenmede ise abur cuburu ben çok yerdim kola vs. Onları tamamen kestim karbonhidratı azalttım ama ozaman bilgisizdim baya onun için protein evde olursa yerdim birde gece yemek yerdim onları kestim tabi bunları yaparken 14-15 yaşında felandım çok kolay yaktım yağları umarım yardımcı olabilmişimdirÖncelikle azmin zaferi, tebrikler. Benim şu noktada bazı sorularım var. 91'den 74'e gelişinizde ki süreci merak ediyorum. Neler yaptınız, uyku düzeni, yemek düzeni, ne yediniz gibi sorulara cevap arıyorum. Aradığım cevabı bulursam kendimde gerçekleştirmek için yeterli gücü bulacağıma inanıyorum.
Not:103 kiloyum![]()
Kahvaltı da esmer ekmek 3 yumurta fix bal çay pekmez zeytin peynir felan da yiyorum onun dışında günde yarım kilo tavuk göğüs ve yanında pilav makarna vs. fix gerisi ne pişirse annem evde ne olursa supplement kullanıyorum normalde ama son 2 aydır kullanamıyorum para yokOncelikle tebrik ederim.
Suan ki beslenme programini paylasabilirmisin lutfen?
Aynen o yaşlarda başlamıştım valla benim boyum uzadı 170 küsür bişeydim başladığımda 185 e kadar çıktım genetik o biraz annem kısa benim babam 180 abim 188 felan ondan ya yani ağırlıklar bende öyle bi boy uzaması engeli yapmadıHocam güzel değişim olmuş.14 lü yaşlarda bu spora başladığını varsayarak soruyorum,boy uzamana herhangi bir etkisi oldumu?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi