Değişik Bir Biceps Programı!

milkamil

Üye
Arkadaşlar geçen bir video izledim. Videoda biceps+triceps aynı programa yerleştirilmiş. Buraya kadar her şey net ve anlaşılır buradan sonrası ilgi çekici doğrusu çünkü videodaki hoca önce bir biceps hareketini uyguladıktan sonra bir de triceps yapıyor ardından tekrar bicepse geçiyor.Örnek gerekirse; Barbel curl-V bar push down-hammer curl-Bench dips-Concentration Curls gibi... Sizce böyle bir program ne kadar faydalı olabilir, veya ne zararları olabilir?

benim programımdada buna benzer bir antreman var. gayet başarılı. iyi ve güzel yapılırsa iyi büyüme sağlıyor. Tek fark super setler halinde. bir biceps hemen arkasından triceps hareketi yapılıyor.

Çok bilinen bir program zaten, süperset deniyor, bicepsten sonra direk triceps e geçince tam zıt olarak çalıştıkları için o sürede biceps dinleniyor.

çok güzeldir, tavsiye ederim. Eğer iyi besleniyor iyi dinleniyorda sonuç alamıyorum diyorsan tam ihtiyacın olan program. Ben tekrarları 8-6-4 gibi değişken yani ağır giriyorum. 1 ayda 1,5 cm kol aldım. durgunluk evresinden öteye geçmek isteyenler için ideal thums:

ben süperset gibi degil ancak dedigin gibi giriyorum yani biceps giriyor 1 dk dinleniyor triceps giriyorum sonra 1 dk dinlenme ve yine biceps seklinde devam ediyor...

Back
Yukarı